U SUBOTICI U AKCIJI "GNEV" uhapšen DVOJAC! Jedan držao oružje, drugi DROGU!
Policija, ilustracija, Foto: RINA

policija na zadatku

U SUBOTICI U AKCIJI "GNEV" uhapšen DVOJAC! Jedan držao oružje, drugi DROGU!

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su S. T. (33) iz okoline Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i G. P. (37) iz Subotice osumnjičenog za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U prvoj akciji, pretresom stana S. T. policija je pronašla automatsku pušku, karabin i veću količinu municije.

U stanu G. P, u drugoj akciji, nađeno je oko 640 grama marihuane, stabljike kanabisa, pet sličica LSD, dve digitalne vagice i veća količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnih tužilaštava, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocima.

Policija u Subotici, takođe u okviru akcije "Gnev", pronašla je u stanu četrdesetdevetogodišnje Subotičanke oko 13 grama kokaina i lekove sa liste psihoaktivnih supstanci.

Zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.