KAŠĆELAN JE SA 15 HITACA NAPADNUT U NOVOM SADU! Atentator je osuđen na 19 godina, umro je u ćeliji i to kako!
Slobodan Kašćelan, Foto: Youtube/Printscreen

užas

KAŠĆELAN JE SA 15 HITACA NAPADNUT U NOVOM SADU! Atentator je osuđen na 19 godina, umro je u ćeliji i to kako!

Vidović se u zatvoru nalazio zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića, pripadnika auto-mafije sa Pala, a dovođen je u vezu i sa ubistvom Aleksadnra Stankovića u Beogradu

Objavljeno: 16:43h

Na vođu kavačkog klana Slobodana Kašćelana i njegovog telohranitelja Vladana Vučkovića (40) izvršen je atentat 26.juna 2016. godine u Novom Sadu i tada su obojica ranjena u klasičnoj mafijaškoj sačekuši koja im je priređena u širem centru grada.

Na automobil marke "audi A6" cetinjskih tablica, u kome su se nalazili, ispaljeno je 15 hitaca iz automatskog oružja.

Nekoliko meseci kasnije, policija je objavila da je na Kašćelana pucao Saša Vidović (36) iz Bijeljine. On je zbog drugog ubistva osuđen na 19 godina zatvora u Republici Srpskoj, a polovinom oktobra prošle godine izvršio je samoubistvo u Kazneno – popravnom zavodu u Foči, gde je robijao.

Vidović se u zatvoru nalazio zbog teškog ubistva Miroslava Lazarevića, pripadnika auto-mafije sa Pala, a dovođen je u vezu i sa ubistvom Aleksadnra Stankovića u Beogradu, koje se dogodilo 13. oktobra 2016. godine.

- Saša Vidović je u Novom Sadu već bio hapšen, a prilikom hapšenja je lakše ranjen kada je na parkingu kod Novosadskog sajma pokušao da ukrade automobil marke ”audi”.

Uhapšen Slobodan Kašćelan!

Za njim je tada bila raspisana i Interpolova poternica zbog serije razbojništava i krađa, a ranjen je prilikom rvanja s policajcem koji je pokušao da ga spreči da pobegne s lica mesta. Bio je označen i kao jedan od glavnih ljudi bosanske auto-mafije u Srbiji.

Radilo se o kriminalcu s pedigreom, a u slučaju Kašćelana sigurno je od strane pripadnika rivalskog „ škaljarskog klana“ bio plaćen da ga ubije – kaže za Informer izvor iz novoosadske policije.

Kašćelan uhapšen u Kotoru u utorak uveče

Podsetimo, policija je u utorak uveče uhapsila u Kotoru navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana Slobodana Kašćelana. uhapšen zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu, koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora. Uz njega uhapšene su još najmanje četiri osobe.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.