Nađ na saslušanju u policiji: Žena startovala pola mog tima!
Foto: Zorana Jevtić

Nakon optužbi u medijima

Nađ na saslušanju u policiji: Žena startovala pola mog tima!

- Imam četvoro dece - troje iz prvog braka i jedno sa sadašnjom suprugom. Nijedno od njih ne razdvajam i za njih bih prodao i zdrav bubreg, a kamoli nešto više. Nisam kriv za šta me bivša žena optužuje i istraga će sve utvrditi - rekao je Nađ
Objavljeno: 08:13h

Proslavljeni fudbaler Partizana Albert Nađ juče je sat vremena davao iskaz u beogradskoj policiji u prisustvu svog advokata, kojim je demantovao sve optužbe sada već bivše žene Jelene Nađ za nasilje u porodici, objavio je „Alo!”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U jednom trenutku on je nezvanično rekao da je sumnjajući u vernost svoje žene, uzeo njen mobilni telefon i video prepisku u kojoj je zajedno sa svojom drugaricom ugovarala viđanje sa nekoliko njegovih saigrača.

Zastrašujuće optužbe iznela u policiji: Nađ je hteo da me siluje varjačom pred sinom!

Albert Nađ tražio je analizu DNK kako bi utvrdio da li je otac maloletne Jane, koju mu je rodila Jelena.

- Sumnjao sam da je dete moje. Imao sam razloga za to. Moja ćerka tvrdi da ne želi da me vidi, dok mi psiholozi iz Centra za socijalni rad govore da ona pati za mnom i da joj nedostajem - tvrdi Albert.

Da sam mu žena - prebila bi ga! Ovo su zvezde estrade poručile Nađu posle optužbi za silovanje! (FOTO)

- Nisam to mogao da podnesem i zbog toga sam rešio da odem od nje. Nije u redu da se iza mojih leđa viđa sa mojim saigračima, i to još sa drugaricom. Pročitao sam celu prepisku između njih dve. Ugovarale se provod sa ljudima sa kojima sam ja igrao i za koje sam mislio da su mi prijatelji - ovako se pravdao na saslušanju Nađ.

Ko je saigrač iz Partizana s kojim je legendarnog Nađa prevarila žena?! (VIDEO) (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.