Zastrašujuće optužbe iznela u policiji: Nađ je hteo da me siluje varjačom pred sinom!
Foto: Zorana Jevtić

Septička jama bez dna

Zastrašujuće optužbe iznela u policiji: Nađ je hteo da me siluje varjačom pred sinom!

- Prve batine još pamtim, dobila sam ih na medenom mesecu. Bio je divan prema meni dok smo se zabavljali i sve sam mislila da će se promeniti. Međutim, sve je bilo gore - izjavila Jelena Nađ
Objavljeno: 07:35h

Jelena (38), bivša supruga Alberta Nađa, juče je skoro tri sata saslušavana u policiji zbog optužbi koje je javno iznela da ju je bivši muž godinama tukao i da je od njega pobegla kada je pokušao da je ubije, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je, nezvanično, ispričala da je Nađ pokušao da je siluje pred sinom, i to varjačom!

- Shvatila sam da treba da ga napustim kada je pokušao da me ubije. Tada sam povela svoje troje dece sa sobom. Prve batine još pamtim, dobila sam ih na medenom mesecu. Bio je divan prema meni dok smo se zabavljali i sve sam mislila da će se promeniti. Međutim, sve je bilo gore... - kaže Jelena Nađ.

Zakopala ga načisto: Pogledajte kako je bivša supruga Alberta Nađa ispratila njegovo gostovanje na televiziji! (FOTO)

Prema njenoj priči, batine na pravdi boga dobijala je i dok je bila trudna. Ona tvrdi da zbog toga njen sin sada ima problem sa očima.

Ko je saigrač iz Partizana s kojim je legendarnog Nađa prevarila žena?! (VIDEO) (FOTO)

Jelena Nađ je prošle godine podnela krivičnu prijavu protiv proslavljenog fudbalera zbog duga od 30.000 evra na račun neisplaćene alimentacije. Ona je tada izjavila da je Albert najstarijeg sina prijavio policiji za uznemiravanje jer mu je tražio pomoć.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.