NOVI DETALJI DRAME U BEOGRADU! Muškarac posle svađe visio sa 8. sprata, seko se i po stomaku, žena grcala u suzama
Zgrada sa koje je čovek hteo da skače, Foto: Foto: Instragam/Moj Beograd

jezivo

NOVI DETALJI DRAME U BEOGRADU! Muškarac posle svađe visio sa 8. sprata, seko se i po stomaku, žena grcala u suzama

Komšije nezvanično pričaju i da muškarac koji je pokušao samoubistvo već neko vreme pije hormonsku terapiju za promenu pola

Objavljeno:

Prava drama odigrala se juče oko 8.30 na Novom Beogradu kada je muškarac (39) pokušao da izvrši samoubistvo. On je najpre pretio skokom kroz prozor sa osmog sprata, a potom je isekao vene.

Brzom intervencijom policije i Hitne pomoći sprečena je tragedija.

- Sumnja se da je muškarac nakon žustre svađe sa verenicom pokušao da presudi sebi. Navodno svađa među njima nastala je nakon što mu je devojka saopštila da je trudna. To je, navodno, muškarca dovelo do nervnog sloma, pa je uzeo nož i počeo da preti kako će se ubiti - ispričale su komšije za Kurir.

Kako su navele, devojka je sve vreme plakala i molila ga da prestane.

- On je preskočio prozor i visio. Međutim, posle ubeđivanja da to ne uradi, ušao je u stan, preprezao vene i isekao se po stomaku - pričaju komšije.

Ispred zgrade su se okupile komšije, radnici iz obližnjih radnji, a četiri policajca držala su vazdušni jastuk koji su postavili pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

- Policija je potom ušla u zgradu i razvalila vrata stana. Tamo su zatekli krvavog muškarca, verenicu koja je palakala i psa koji je trčao oko njih - kaže komšija.

Komšije nezvanično pričaju i da muškarac koji je pokušao samoubistvo već neko vreme pije hormonsku terapiju za promenu pola.

- Hitna pomoć ga je izvela u kolicima i bio je sav iznemogao. njegova verenica je plakala dok su ga uvozili u sanitet - kažu komšije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.