TELO DALIBORA TOMOVIĆA POSLATO NA OBDUKCIJU! Pred smrt škaljarac se sastajao sa pripadnicima drugog klana?
Ilustracija, Foto: Printscreen

jezivo

TELO DALIBORA TOMOVIĆA POSLATO NA OBDUKCIJU! Pred smrt škaljarac se sastajao sa pripadnicima drugog klana?

Prilikom uviđaja su nađene dve čaure, pa se ispituje da li je moguće da je Tomović ispalio u sebe dva hica iz pištolja

Objavljeno:

Crnogorska policija ispituje da li je Dalibor Daba Tomović (46), koji se dovodio u vezu sa škaljarskim klanom, a koji je u nedelju uveče pronađen mrtav u iznajmljenom automobilu na napuštenom parkingu u Kotoru, izvršio samoubistvo, kako se to u prvom trenutku verovalo, ili je ubijen.

Prema rečima izvora, telo je poslato na obdukciju, a sumnju u to da se Tomović ubio probudila su dva saznanja.

- Jedno je da se on pre smrti navodno sreo sa pripadnikom kavačkog klana, a druga je da su inspektori prilikom uviđaja našli dve čaure - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Rana na glavi

Kako su pisali crnogorski mediji, Tomović je s prostrelnom ranom na glavi pronađen u parkiranom autu, a policiju su pozvali građani. Tomović je, kako je ranije pisano, bio blizak pokojnom Igoru Dedoviću i "škaljarcima".

- On je kobnog dana otišao na sastanak s muškarcem koji ga je pozvao i rekao mu da dođe na napušteni parking na obodu grada. Tomović se tamo uputio kolima iz rentakar agencije, a postoje indicije da je osoba s kojom je trebalo da se sretne zapravo pripadnik suprotstavljenog kavačkog klana - navodi sagovornik "Kurira".

Kako dodaje, prilikom uviđaja su nađene dve čaure, pa se ispituje da li je moguće da je Tomović ispalio u sebe dva hica iz pištolja.

- Proverava se da li je iz pištolja, koji je nađen kraj tela, pucano dva puta, kao i da li je sam Tomović mogao dva puta da povuče obarač - objašnjava izvor.

Ime Dalibora Tomovića u medijima se prvi put pojavilo 2016, kada je vraćen u Crnu Goru sa beogradskog aerodroma zbog veza s kriminalnim grupama.

- On je tada označen kao bezbednosno interesantna osoba i nalazio se na spisku ljudi kojima je zabranjen ulaz u Srbiju - kaže izvor.

Pretresali mu stan

Mediji navode da je Tomovićev stan pretresan 2017, u isto vreme kada je policija Crne Gore češljala i nekretnine Igora Dedovića, koji je sa Stevanom Stamatovićem ubijen 19. januara 2020. u restoranu u Atini. Nakon hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čija se grupa smatrala ekspoziturom kavačkog klana u Beogradu, pojavile su se priče da je Velja Nevolja za vreme likvidacije u Atini navodno bio u Grčkoj.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.