SUKOB KLANOVA I HAPŠENJE U CRNOJ GORI: Član kavačkog klana pripremao likvidaciju škaljarca?
Ilustracija, Foto: Primtscreen youtube

saznanje policije

SUKOB KLANOVA I HAPŠENJE U CRNOJ GORI: Član kavačkog klana pripremao likvidaciju škaljarca?

Saša Stanišić, inače je rođeni je brat Vidoja Stanišića i brat od strica Radoslava Stanišića, koji su označeni kao bliski "kavačkom" klanu

Objavljeno:

Saša Stanišić, čija su braća Vidoje i Radoslav označeni kao bliski "kavačkom klanu" i još najmanje tri osobe učestvovale su u pripremi likvidacije Milića Minje Šakovića, navodnog pripadnika "škaljarskog" klana, pišu crnogorske Vijesti pozvajući se na policijska saznanja.

Da podsetimo, pre dve nedelje uhapšeni su Obrenovčanhi Nikola M. (35) i Jovan T. (35), kao i Jovan Miranović (41) i Aleksandar Veljović (30) zbog sumnje da su pripremali ubistvo Šakovića, koji je navodno visokopozicioniran član "škaljarskog" klana. Navodno, Šaković je trebalo da bude ubijen hicem iz snajpera.

- Stanišić je uhapšen pre nekoliko dana i sproveden u Spuž, a Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči ga da je članovima kriminalne grupe nabavljao automobile kojim su pratili Šaković - pišu "Vijesti":

- Te informacije je jedan od uhapšenih rekao inspektorima i pojasnio kada je i kome Stanišić prodao kola koja su koristili članovi te grupe. Navodno, Stanišić je negirao sve optužbe i tvrdio da je automobile korišćene u njegovoj rent-a-car agenciji, ranije zamenio za džip, ali da nije poslovao sa osobama sa kojima ga istražitelji sada povezuju - navode "Vijesti".

Saša Stanišić, inače je rođeni je brat Vidoja Stanišića i brat od strica Radoslava Stanišića, koji su označeni kao bliski "kavačkom" klanu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.