ZORAN SE OGLASIO NAKON DVE GODINE OD JELENINE SMRTI! Pogledajte samo status!
Zoran Marjanović, Foto: Vladimir Šporčić, Privatna arhiva

nova objava

ZORAN SE OGLASIO NAKON DVE GODINE OD JELENINE SMRTI! Pogledajte samo status!

Marjanoviću je sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

Objavljeno:

Nakon smrti Jelene Marjanović, njen suprug Zoran se retko oglašava na društevnim mrežama.

Nakon slike koju je objavio sa groblja pokojne pevačice 30. avgusta 2018. i viteza objavljenog dan kasnije, on je juče prvi put nakon skoro dve godine promenio profilnu fotografiju na Fejsbuku.

Marjanović je objavio selfi iz automobila gde se vidi da nosi majicu sa grbom Republike Srbije. Ispod fotografije gomilali su se komentari podrške njegovih prijatelja, a on je na to odgovorio "Ne daju se sokolovi lancima vezati".

Takođe, prvi put je objavio i pesmu - kako je napisao "nakon pet godina pauze" nešto iz njegove "radionice". Ono što je interesantno kad je ova pesma u pitanju, to je da je tizer (najava) izašla 21. marta 2014. godine, dok je Jelena još uvek bila živa.

Pesma se zove "Ljubavnica tuga", a izvodi je pevačica Draga Roljić.

Prva finalizovana pesma iz moje radionice, nakon 5 godina pauze. Gago neka ti je sa srećom ?

Posted by Zoran Marjanovic on Недеља, 11. април 2021.

Podsećamo, Marjanović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, jer je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u beogradskom naselju Borča, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka. Na pripremnom ročištu se izjasnio da nije kriv za svirepi zločin počinjen nad njegovom suprugom. On je tom prilikom rekao da su navodi iz optužnice "gnusna laž".

Za krivično delo za koje se sumnjiči zaprećena je kazna zatvora do 40 godina zatvora.

Suđenje za ubistvo pevačice počelo je 5. novembra 2019. godine. Marjanović je tom prilikom u okviru iznošenja svoje odbrane rekao da je odmah alarmirao policiju, ali da se oni nisu odazvali blagovremeno, kao i da je sve vreme Jelenu tražio po nasipu i šipražju. Takođe, rekao je i da je te noći išao u policiju da da izjavu, ali da istu nije nikada potpisao, kao i da su se prema njemu pripadnici policije ponašali "neprofesionalno". Ono što je, do tog trenutka, javnosti bilo nepoznato jeste momenat kada je saznao da mu je žena ubijena, a ne nestala. Po njegovim rečima on je saznao da je Jelena mrtva tek kada mu je policajac rekao da prizna na koji način je ubio ženu.

- Vukao me je za kosu i rekao mi kaži kako si je ubio, tada sam saznao da je Jelena ubijena, do tada sam mislio da je nestala - rekao je Zoran i dodao da kada je došao kući video je umrlicu na vratima.

Marjanoviću je sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.