POVREĐEN VOJNIK, RAKETA SISTEMA PANCIR S1 ISPALA IZ VOJNOG KAMIONA: Detalji nesreće kod Ostružnice
Raketa za Pancir S1 ispao iz kamiona, Foto: Instagram/mojbeograd

obustavljen saobraćaj

POVREĐEN VOJNIK, RAKETA SISTEMA PANCIR S1 ISPALA IZ VOJNOG KAMIONA: Detalji nesreće kod Ostružnice

Na lice mesta izašli su nadležni organi radi uviđaja

Objavljeno:

Danas oko 7.30 časova kod Ostružničkog mosta došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo borbeno vozilo Vojske Srbije upućeno na izvršenje redovnog zadatka.

Povodom nemilog događaja oglasilo se i Ministarstvo odbrane i kako saznajemo, u nezgodi je lakše povređen jedan pripadnik Vojske Srbije. Na lice mesta izašli su nadležni organi radi uviđaja. Saobraćaj je obustavljen u oba smera, a rakete su bile prevožene na Pasuljanske livade. Uzrok sletanja kamiona s kolovoza još nije utvrđen.

Na obilaznici oko Beograda, pre petlje Ostružnica, saobraćaj je trenutno obustavljen u oba smera, zbog prevrtanja teretnog motornog vozila, saopštilo je JP "Putevi Srbije". U tunelu Lipak zbog saobraćajne nezgode, saobraćaj se odvija usporeno.

Na deonici Ugrinovci - Bućin Grob, do 15. juna, na prevoju Rudnik, u zoni radova radovi na sanaciji klizišta, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Na auto-putu E-763, petlja Takovo - Preljina, u smeru ka Čačku, do 30. aprila u toku su radovi na izgradnji stanice za snabdevanje gorivom "Sokolići 1".

Za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Na auto-putu E-763, Ljig - Takovo, u smeru ka Čačku, radova na ITS opremi, u tunelu Brančić, a za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka. "Putevi" navode i da na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Espreso/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.