KO JE DALIBOR BOGDANOVIĆ META NAPADA U NOVOM SADU? Boća 4. put izbegao smrt, radio za pokojnog Batu Kan-Kana
Dalibor Bogdanović Boća, Foto: Kurir/S.S./Privatna arhiva

horor

KO JE DALIBOR BOGDANOVIĆ META NAPADA U NOVOM SADU? Boća 4. put izbegao smrt, radio za pokojnog Batu Kan-Kana

Bogdanović je bivši pripadnik Interventne jedinice novosadske policije i bivši komesar za bezbednost Fudbalskog kluba Vojvodina

Objavljeno:

Novosadska policija uhapsila je u ponedeljak uveče Đorđa M. (28) iz Zemuna u čijem rancu je pronađen kilogram eksploziva i detonator!

Kako se nezvanično saznaje, postoje indicije da je pripadnik jedne od frakcija navijača FK Partizan, a uhapšen je ispred ulaza zgrade u Ulici Ilije Birčanima 19, gde živi Dalibor Bogdanović Boća (44), za koga se pretpostavlja da je bio na meti atentatora.

Bogdanović je bivši pripadnik Interventne jedinice novosadske policije i bivši komesar za bezbednost Fudbalskog kluba Vojvodina, u vreme dok je predsednik kluba bio pokojni Ratko Butorović, poznatiji kao Bata Kan-Kan.

Bogdanoviću je pre dve godine ispred zgrade gde živi, podmetnut eksploziv ispod sedišta džipa. Eksploziju je preživeo, ali mu je amputirana leva potkolenica.

Polovinom januara ove godine na biciklu u ulazu u Bogdanovićevu zgradu, pronađen je mobilni telefon oblepljen izolir trakom, iz kog su virile žice, a koji je verovatno trebalo da posluži za aktiviranje eksplozivne naprave.

Bogdanović je sa dva hica iz pištolja ranjen i pre sedam godina u jednom lokalu u centru grada. Protiv njega je u toku i sudski postupak zbog pokušaja otmice Gorana Cvijetića (42) iz Budisave, za koga, kako su izjavili u sudu, sumnjaju da ima veze sa ubistvom Novosađanke Teodore Kaćanski, devojke Nenada Stevića, takođe jednog od optuženih za pokušaj otmice.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.