U TOKU VELIKA AKCIJA NA KOSOVU! Stigla dojava o napadu na bolnicu
Ilustracija, Foto: EPA/Stringer

jezivo

U TOKU VELIKA AKCIJA NA KOSOVU! Stigla dojava o napadu na bolnicu

Zamenik direktora policije na Kosovu za region Sever Besim Hoti izjavio je da je u toku akcija koja se odvija na čitavom KiM

Objavljeno: 09:52h

Pripadnici policije na Kosovu od jutros zaustavljaju vozila koja ulaze u krug KBC u severnoj Kosovskoj Mitrovici i vrše pretres svih automobila, nakon dojave da će u nekoj od bolnica na Kosovu i Metohiji biti izveden napad, javlja Kosovo onlajn.

Zamenik direktora policije na Kosovu za region Sever Besim Hoti izjavio je da je u toku akcija koja se odvija na čitavom KiM.

“Policiji se javila jedna osoba koja je zapretila da će da napadne nekoga u bolnici, ali kako ovo lice nije naznačilo o kome se radi i u kom gradu će izvesti napad, policija iz preventivnih razloga vrši obezbeđivanje bolnica na celom Kosovu dok ne sazna više podataka”, rekao je Hoti.

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek rekao je za Kosovo onlajn da među zaposlenima u toj ustanovi nema uznemirenosti.

“Mi smo zdravstveni radnici, radimo svoj posao. Radnici nisu uznemireni, jer nema razloga za to. Bilo je nedoumica na početku dok nismo saznali razlog zbog čega se vrši pretres vozila, i među zaposlenima nema straha, ni panike. Mi smo tu i sarađivaćemo s policijom”, rekao je Elek.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.