SIN I SNAJA PRONAŠLI MILORADA I SLAVICU U KRVI! Komšije otkrile detalje tragedije u Aranđelovcu, niko nije slutio
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

tuga

SIN I SNAJA PRONAŠLI MILORADA I SLAVICU U KRVI! Komšije otkrile detalje tragedije u Aranđelovcu, niko nije slutio

Telo nastradale žene i njenog supruga pronašli su sin i snaja, a po dolasku, ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt žene, dok su Andrejevića, koji je davao znake života, prevezli u bolnicu

Objavljeno:

U Aranđelovcu, u Ulici vožda Karađorđa, juče ujutro nađeno je telo nasmrt pretučene i nožem izbodene Slavice Andrejević (62). Pored tela nesrećne žene zatečen je njen suprug Milorad Andrejević (63) sa prerezanim venama na rukama i vratu, koji je davao znake života.

Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je suprug nesrećnu ženu najpre prebio udarcima pesnicama ili nekim tupim predmetom, usled čega je ona najverovatnije i preminula. Smrtnom ishodu doprinele su verovatno i ubodne rane od noža. Posle ovog krvavog pira, Milorad je pokušao da se ubije, prerezavši sebi vene na rukama i vratu.

ZAKLJUČANA VRATA

Telo nastradale žene i njenog supruga pronašli su sin i snaja, a po dolasku, ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt žene, dok su Andrejevića, koji je davao znake života, prevezli u bolnicu.

– Stariji sin i njegova supruga krenuli su da popiju kafu kod njih, kao i svako jutro. Videli su da su im zaključana vrata, što inače nije bio običaj. Kucali su, zvali, vikali. Kada su videli da su im i kola tu, odlučili su da provale vrata. Tada su ih pronašli krvave… – započinje priču jedan od komšija Andrejevića.

Ovaj komšija nema mnogo reči hvale za Milorada, dok o Slavici ne može da prestane da priča sve najlepše. Prema njegovim rečima, Miško, kako su svi zvali Andrejevića, voleo je s vremena na vreme da popije, ali nikada dosad nije pravio incidente.

– Slavica je bila divna komšinica, da je svako poželi u svom komšiluku. Dobra majka, supruga, baba. Radila je u kiosku svojevremeno. Miško je voleo da ponekad cugne. Onako u talasima. Petnaestak dana pije, pa onda nekoliko meseci prestane. Ovo niko nije mogao da nasluti – kaže komšija.

RAZMIRICE, ALI SA SINOM

O Andrejeviću, kaže još, zna da je, dok su živeli na Kosovu, vozio autobus, a kada su se preselili, neko vreme je prevozio radnike za firmu „Knjaz Miloš”. Sve u svemu, imali su klasičan komšijski odnos, iz kog se nije dalo naslutiti da bi jednog dana Milorad mogao povrediti suprugu.

– Nikada se nisu svađali, a kamoli da je digao ruku na nju. Ponekad se svađao sa nekim sinom, ali to su one standardne, porodične rasprave. Svi smo u čudu šta se dogodilo i šta je Mišku bilo u glavi – završava komšija, odmahujući rukom u neverici.

SLAVICA SE NIJE ŽALILA

Andrejevići su, kako smo još saznali, imali troje dece, dvojicu sinova i ćerku. U kući sa njima živeli su sin i snaja sa svoje troje dece.

– Nemam šta da vam kažem više. U šoku smo svi i zatečeni. Ne znamo šta je sa njim, ni da li je živ – bolno, plačnim glasom rekla nam je snaja Andrejevića.

Kako smo saznali od rođake porodice, policija je na licu mesta tokom uviđaja pronašla nož. Ova žena kaže i da joj se Slavica nije žalila.

– Čula sam da je on tupim predmetom pretukao i usmrtio ženu, kao i da je ona spavala kada je sve počelo. Posle je nožem izbo više puta, a nakon toga je istim tim nožem presekao vene. Užas šta nas snađe – završava ova rođaka.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.