KOMŠIJE UBIJENE ŽENE ŠOKIRANI DETALJIMA TRAGEDIJE, NISU NIŠTA SLUTILI: Slavica je često ulicom šetala unučiće
Policija, Foto: MUP SRBIJE

MUŽ JOJ PRESUDIO

KOMŠIJE UBIJENE ŽENE ŠOKIRANI DETALJIMA TRAGEDIJE, NISU NIŠTA SLUTILI: Slavica je često ulicom šetala unučiće

Kada je stigla ekipa Hitne pomoći on je bio pri svesti i prevezen je u bolnicu

Objavljeno:

Kako se sumnja, u porodičnoj kući, u ulici Vožda Karađorđa, Milorad A. (63), ubio je svoju godinu dana mlađu suprugu Slavicu A. Prema nezvaničnim saznanjima, on je suprugu najpre tukao a potom i izbo nožem. Onda je, najverovatnije istim oružjem, sebi prerezao vene.

Kada je stigla ekipa Hitne pomoći on je bio pri svesti i prevezen je u bolnicu.

Šta je uzrok ove teške porodične tragedije još se pouzdano ne zna i najverovatnije će biti utvrđeno tokom istrage. Članovi porodice nisu želeli da razgovaraju sa novinarima i kazali su da napustimo dvorište.

Komšije u ovom naselju i oni koji su poznavali pokojnu Slavicu i njenog supruga kažu da su zatečeni i užasnuti onim što se dogodilo. Govore da je to dobra porodica i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

– Slavicu sam znala dugo, često je našom ulicom šetala unučiće. Nikada nismo primetili da ona i njen suprug imaju bilo kakve nesuglasice. Ne znam kako i zašto se to desilo. Užas – priča Gorica Nikolić, komšinica.

Komšije kažu da su Slavica i njen suprug izrodili troje dece, dva sina i kćerku. Imaju i unučiće.

– Znam ih kao finu porodicu, jedan njihov sin se bavio stolarijom, pravio je kuhinje. O tragediji i zašto je do toga došlo ništa ne znam – kaže Slađana Ranković iz ovog naselja.

Milorad je nakon ukazane pomoći prebačen u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu. Kako nezvanično saznajemo, njegove povrede su sanirane i smešten je na ovdašnju Kliniku za psihijatriju.

Bonus video:

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.