USPEŠNOM AKCIJOM POLICIJE UHAPŠENI PLJAČKAŠI NA DEDINJU: Nisu stigli ni da OTVORE SEF, policija je već BILA TU!
Hapšenje, Foto: Printscreen/Youtube

AKCIJA NA DEDINJU

USPEŠNOM AKCIJOM POLICIJE UHAPŠENI PLJAČKAŠI NA DEDINJU: Nisu stigli ni da OTVORE SEF, policija je već BILA TU!

Trojica muškaraca od kojih je jedan maloletan uhapšeni su, a svi ukradeni predmeti biće vraćeni vlasniku

Objavljeno:

Kako je saopšteno, policajci PS Savski venac munjevitom akcijom uspeli su sinoć oko 19.30 sati da uhapse pljačkaše koji su obili kuću na Dedinju i iz nje izneli novac mobilne telefone, sat, sef i druge predmete.

Koliko je policijska reakcija bila brza govori podatak da pljačkaši nisu stigli da otvore sef!

Kako nezvanično saznajemo trojica muškaraca od kojih je jedan maloletan uhapšeni su, a svi ukradeni predmeti biće vraćeni vlasniku, odnosno zakupcu kuće koji trenutno nije u zemlji.

- Uhapšeni su S. P. (29), M. Š. (32) sa njima je uhvaćen i maloletnik (15) protiv koga će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu za isto delo. Kod njih su pronađene ukradene stvari ali je zanimljivo da su se lažno predstavili tek je nakon rada policijskih službenika utvrđen njihov identitet. Inače, poznati su policiji od ranije - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Osumnjičenima S. P. i M. Š. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Razoružali mladiće u autobusu

Inače, prema našim informacijama, policajci koji su sinoć munjevito reagovali učestvovali i u hapšenju mladića kod kojih je u gradskom autobusu na Adi pronađen pištolj. Slučaj se dogodio početkom ovog meseca a snimak hapšenja u kojem je učestvovala i žandarmerija ubrzo je bio objavljen u svim medijima.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.