STRAŠNE UVREDE NA RAČUN LEČIĆA: Najužasnija od njih je PRESTRAŠNA i delo je nekog ozbiljnog BOLESNIKA
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Twitter

jezivo

STRAŠNE UVREDE NA RAČUN LEČIĆA: Najužasnija od njih je PRESTRAŠNA i delo je nekog ozbiljnog BOLESNIKA

Lečić se oglasio tri puta saopštenjem u kojem demantuje navode glumice, a pažnju javnosti najviše je privukla Lečićeva objava na Tviteru: Ljudi, samo polako!

Objavljeno:

Glumica Danijela Štajnfeld je nedavno u tužilaštvu u Beogradu dala izjavu o seksualnom zlostavljanju od strane, kako ona tvrdi, glumca i političara Branislava Lečića.

U izjavi glumica je iznela optužbe na račun političara i glumca Branislava Lečića, tvrdeći da je 7. maja 2012. godine seksualno zlostavljao, a u prilog tome Danijela je tužilaštvu dostavila i audio snimak razgovora nje i Lečića koji je snimljen 4 godine nakon silovanja, a u kome kako ona tvrdi Lečić potvrđuje da je učinio gnusno delo.

1 / 5 Foto: Twitter/printscreen

Nakon njenog intervjua, Lečić se oglasio tri puta saopštenjem u kojem demantuje navode glumice, a pažnju javnosti najviše je privukla Lečićeva objava na Tviteru: Ljudi, samo polako!

Nakon, ove objave Lečiću je nacrtana meta, javnost ga je odmah kao što to obično biva, na osnovu audio snimka i izjave glumice, razapela i krenule su brutalne uvrede na njegov račun, ali i pretnje poput: Završićeš u prdekani, nisi ni svestan šta će da ti rade, Lečiću, ripčina, znali smo da si go*no, tamo gde ide ne treba mu ki*a, a neki pozivaju i na odsecanje glave i nazivaju ga smradom!

Komentari
foto: Twitter/printscreen

U moru neprijatnih komentara pronašli smo jedan prilično uznemirujuć, gde se pominje i Lečićeva ćerka, a komentator se pita: ko zna možda je i nju?

Tužilaštvo još nije pokrenulo istragu protiv Lečića, ali se zato na društvenim mrežama već uveliko spekuliše o kazni i političar se etiketira na različite načine.

1 / 5 Foto: Twitter/printscreen

Ljudi, kako vam uopšte padaju na pamet ovakve reči, ovakve uvrede i prozivke, odakle inspiracija i kuda vodi sve ovo?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.