PREMINUO PENZIONER KOJI JE RANIO PLJAČKAŠA! Direktor Doma zdravlja u Lebanu otkrio uzrok smrti
Milutin Cvetković, Foto: Kurir/Privatna arhiva

tragedija

PREMINUO PENZIONER KOJI JE RANIO PLJAČKAŠA! Direktor Doma zdravlja u Lebanu otkrio uzrok smrti

86-godišnjem policajcu u penziji koji je ispalio metak u 34-godišnjeg komšiju, nakon ovog slučaja zdravstveno stanje se pogoršalo

Objavljeno: 12:34h

Penzioner iz Lebana Milutin Cvetković koji je pre 11 dana pucao u provalnika koji je pokušao da opljačka porodičnu kuću u kojoj je 86-godišnjak živeo sa suprugom, preminuo je rano jutros, potvrđeno je Južnim vestima iz Doma zdravlja u Lebanu.

86-godišnjem policajcu u penziji koji je ispalio metak u 34-godišnjeg komšiju, nakon ovog slučaja zdravstveno stanje se pogoršalo, a jednu noć proveo je i u pritvoru.

Direktor Doma zdravlja u Lebanu dr Vladan Stanojević potvdio je da je reč o prirodnoj smrti.

Preminuo je jutros oko 5 sati od srčanih tegoba. Čovek je u godinama, preživeo je stres, koliko se to odrazilo, to je pitanje. Bio je pod lekarskom kontrolom, sinoć se oko 10 sati vratio od lekara u Leskovcu. Nažalost, rano jutros je umro - kaže Stanojević za Južne vesti.

Podsetimo, ceo slučaj dogodio se u noći između 12. i 13. marta, nakon čega je penzioner iz Lebana uhapšen pa pušten da se brani sa slobode, a u celu priču uključio se i ministar policije Aleksandar Vulin koji je rekao da nije pravedno ići u zatvor zbog odbrane svog doma i da će ministarki pravde predložiti izmenu zakona kada se radi o definiciji nužne slobode.

(Espreso/Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.