Otac sestara Dabović: Ispao je naivan, nemam objašnjenje za to što se dogodilo! (FOTO)
Foto: Facebook / Milan Dabović

drama poznate porodice

Otac sestara Dabović: Ispao je naivan, nemam objašnjenje za to što se dogodilo! (FOTO)

Sina sam ostavio u Herceg Novom, bio sam u šoku kada sam čuo da je uhapšen na Brankovom mostu - kaže Milan Dabović, otac proslavljenih košarkašica Ane i Milice, ali i uhapšenog Milana (29) kod koga je nađeno 2,37 kilograma kokaina
Objavljeno: 22:33h

- To da se moj sin bavio švercom droge nema veze sa zdravim razumom, ispao je naivan, radi se o klasičnoj podmetačini. Nemam objašnjenje za to što se dogodilo - ističe u ispovesti za Blic Milan Dabović, inače trener Ženskog košarkaškog kluba Vojvodina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dabović stariji i dalje ne može da veruje kako je njegov sin, inače takođe nekadašnji košarkaš smederevske Sloge, uhapšen zbog sumnje da je švercovao drogu.

foto: Facebook/Milan Dabović

- Milan je veliki hrišćanin i kao otac moram da mu verujem da mu je napakovano. Neka vidi šta će i kako će, napravio je besmislicu, neka se sam izbori sa tim problemom. Pominju se i njegove sestre, koje su bez mrlje u košarkaškoj karijeri, situirane su i srećne i nemaju nikakve veze sa drogom. Mi smo porodica koja je poznata i u Srbiji i u Crnoj Gori, koja do sada nije imala nikakvih problema, nismo čak ni u kafane zalazili, a kamoli nešto drugo. Cela porodica je pomagala sinu Milanu, ali me on poslednjih 10 godina ne sluša - dodao je stariji Dabović.

foto: Facebook / Milan Dabović

Brat sestara Dabović ostaje u pritvoru (FOTO)

Milan Dabović, inače državljanin Crne Gore, uhapšen je u petak sa 2,37 kilograma kokaina na Brankovom mostu u Beogradu. On je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem, baš kao i na saslušanju u policiji.

foto: MUP

- Tužilaštvo je pokrenulo istragu protiv Milana Dabovića i predložilo određivanje pritvora kako ne bi ponovio krivično delo - kazala je portparol Tužilaštva Tatjana Sekulić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.