ŠOKANTNI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA KOD BEČEJA: Divna je uradila groznu stvar pre nego što joj je majka umrla!
Žrtva zločina u Bečeju, Foto: Društvene mreže

jezivi detalji

ŠOKANTNI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA KOD BEČEJA: Divna je uradila groznu stvar pre nego što joj je majka umrla!

Istraga će biti sprovedena

Objavljeno:

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je danas naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičene Divne Milošević (23) iz Bečeja, zbog sumnje da je ubila svoju majku Danicu (58) u porodičnoj kući u ulici Doža Đerđa 181.

Istraga će biti sprovedena, jer se Divna sumnjiči da je majku usmrtila nakon šro joj je zadala više udaraca.

-Postoji osnovana sumnja da je D.M. neutvrđenog dana januara meseca ove godine, u večernjim časovima, lišila života svoju majku D.M. (58) tako što ju je u porodičnoj kući, nakon što se verbalno sukobila sa njom, fizički napala i više puta je pesnicama udarila po glavi i stezala oko vrata, usled čega je oštećena preminula na licu mesta. Osumnjičena je potom majku izvukla iz sobe i bacila u šaht pored kuće, zatrpala peskom, ciglama i granjem, gde je 16. marta ove godine leš pronađen-naveo je viši javni tužila Zoran Đuran.

Dežurni zamenik višeg javnog tužioca je sa policijskim službenicima Policijske stanice Bečej izvršio uviđaj, a osumnjičenoj Divni je, po nalogu višeg javnog tužioca u Zrenjaninu određeno zadržavanje zbog krivičnog dela ubistvo iz čl.113 Krivičnog zakonika, nakon čega je privedena dežurnom zameniku na saslušanje.

Sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu, biće stavljen predlog za određivanje pritvora osumničenoj, zbog uticaja na svedoke koji treba da budu ispitani u istrazi i činjenice da je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Podsetimo, Divna je nakon užasnog zločina za koji se sumnjiči, pričala da se njena majka udala za jednog čoveka i da više ne žive zajedno. Da se nešto čudno dešava, posumnjala je Daničina druga ćerka Monika Č. koja živi u Leskovcu. Pošto joj se majka nije odazvala na telefonske pozive, prijavila je njen nestanak i alamirala je policiju.

Policija je pretresom kuće i dvorišta u kojoj su majka i ćerka živele, otkrila telo nesrećne žene u zatrpanom šahtu. Nakon obdukcije, utvrđeno je da je Danica preminula nasilnom smrću od nanetih udaraca, pre oko dva meseca. Divna je nakon hapšenja policiji priznala zločin.

SMRAD SE ŠIRIO ULICOM

Ivica Staparski i njegova unuka Jovana Hajradinoski, prve komšije majke i ćeke, tvrde da su Divnu retko viđali, dok je njena majka Danica bila druželjubiva, te da nisu mogli ni da pretpostave kakav zločin se odigrao iza zidina kuće.

-U šoku smo, poznavao sam komšinice. Jedno vreme su živele tu, oko tri godine, pa su se odselile, a onda su se ponovo vratile u ovu kuću. Pričao sam sa Danicom kad se sretnemo, ali nismo bili bliski. Popričali smo usput, u prolazu samo. Video sam je poslednji put decembra pošle godine. Bila je dobra žena, penzionerka. Suprug joj je umro, bila je udovica. Rodom su iz Srbobrana. Ćerku Divnu sam retko viđao-navodi Ivica.

-Osetila sam smrad iz pravca njihove kuće, ali nisam ni mogla da pretpostavim da je u pitanju ljudski leš. Pretpostavila sam da je uginula neka životinja, jer se i ranije dešavalo da tu bude mačka ili pas. Danima se osećao užasan smrad. Divna je retko izlazila napolje iz kuće-priča Jovana Hajradinoski.

Bonus video:

00:15

UBISTVO SKOLETOVOG SINA: Porodica postavila spomen-ploču na mestu zločina (KURIR TV)

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.