IZGLEDAO JE NEVINO I NIJE NI PSOVAO: Isplivali detalji o Robertu Longu, osumnjičenom da je ubio 8 LJUDI!
Osumnjičeni Robert Aron Long, Foto: Cherokee County Sheriff’s Office/Profimedia

SVET

IZGLEDAO JE NEVINO I NIJE NI PSOVAO: Isplivali detalji o Robertu Longu, osumnjičenom da je ubio 8 LJUDI!

Osumnjičeni, 21-godišnji muškarac, odveden je u pritvor, navela je policija

Objavljeno:

Najmanje osam osoba je ubijeno, a jedna je ranjena u utorak u tri pucnjave u američkoj državi Džordžija, saopštile su vlasti.

Do dve pucnjave je došlo u dva salona za masažu u gradu Atlanti, a jedna se dogodila u predgrađu tog grada, prenose američki mediji.

Robert Aron Long osumnjičeni, 21-godišnjiak odveden je u pritvor, navela je policija.

Napadi su počeli oko 17 časova po lokalnom vremenu, kada je upucano pet osoba u salonu za masažu, udaljenom oko 50 kilometara od Atlante, navodi AP.

Kako dodaje CNN, dve osobe su proglašene mrtvim na licu mesta, a tri su prebačene u bolnicu, gde su dve preminule, rekao je portparol kancelarije šerifa u okrugu Čeroki Džej Bejker.

Potom su se dogodila još dve pucnjave.

Policija u Atlanti je saopštila da je reagovala na poziv da je u toku pljačka u jednom salonu za masažu, gde je zatekla tri tela.

Dok je bila u tom salonu, policija je primila poziv da je došlo do još jedne pucnjave u centru za masažzu, koji se nalazi u ulici prekoputa, gde su zatekli još jedno telo, naveo je šef policije u Atlanti Rodni Brajant.

On je dodao da su četiri žrtve žene i da je izgleda reč o Azijatkinjama i istakao da je još rano reći o njihovoj povezanosti sa ovim centrima za masažu.

- Jedan momak koji je diplomirao zajedno sa osumljičenim Robertom Aron Longom 2017. godine, rekao je za "Dejli Bist" : Izgledao je vrlo nevin i ne bi ni psovao. Bio je štreber i nije se činio nasilnim od onoga čega se sećam. Bio je lovac, a otac mu je bio ministar omladine ili pastor. Bio je predan religiji.

U video snimku iz 2018. na Fejsbuk stranici Krabaple nalazi se duga rasprava o njegovom hrišćanskom putu ka krštenju.

- Kao što se mnogi od vas možda sećaju, kada sam imao 8 godina, mislio sam da postajem hrišćanin i tada sam se krstio. I sećam se da je dosta razloga za to bilo to što su to radili mnogi moji prijatelji na času nedeljne škole , kaže Long u snimku.

- A posle tog vremena nije bilo voća iz korena koje je naše spasenje. Sin odlazi i rasipa sve što ima i živi potpuno za sebe, a onda je, kad otkrije da želi da jede svinjsku hranu, shvatio da nešto nije u redu i vratio se ocu, a otac mu se vratio i zagrlio ga . I milošću Božijom uspeo sam da uspostavim vezu i shvatim da je ovo priča između onoga što se dogodilo sa mnom i Boga. Pobegao sam živeći potpuno za sebe, a on me i dalje želi, i to je trenutak kada sam bio spašen. - napisao je Long.

Bonus video:

00:45

Hapšenje u Subotici (VIDEO)

(Espreso/Tanjug/Meaww)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.