J*EB* JE KONJ U USTA, TEK ĆEMO NAPRAVITI GRUPU DA SE SVI TRESU: Osvanule nove pretnje ženama širom Srbije, HOROR!
Dobila sam priliku da javno pričam u ime svih žena, pa da vidimo možemo li šta, Foto: Privatna arhiva

strašno

J*EB* JE KONJ U USTA, TEK ĆEMO NAPRAVITI GRUPU DA SE SVI TRESU: Osvanule nove pretnje ženama širom Srbije, HOROR!

Za grupu na Telegramu saznala je pre godinu dana

Objavljeno:

Umesto lepih reči i ruža, na Dan žena je u Srbiji odjeknula vest o grupama na društvenoj mreži Telegram koje broje 36.000 muškaraca i gde se objavljuju eksplicitne fotografije i snimci maloletnih i punoletnih devojaka, bez njihovog odobravanja. Umreženi sistem je otkrila Staša Ivković, a jedna od grupa je i "Nišlijke“, sa preko 20.000 članova. Ministar Aleksandar Vulin je naložio Upravi kriminalističe policije da istraži slučaj sa pomenute mreže i poručio da će policija kazniti one koji su to postavili.

Da je 8. mart jedna velika borba žena, pokazala je devojka Staša Ivković, koja je na Tviteru objavila skrinšotove prepiske iz grupe "Nišlijke" na društvenoj mreži Telegram i poručila – "Dobila sam priliku da javno pričam u ime svih žena, pa da vidimo možemo li šta". Kako je napisala, u grupi muškarci dele fotografije i snimke devojaka uz vulgarne poruke, a objave su izazvale burne reakcije na društvenim mrežama.

- Sad prosto imam sve o momku koji drži grupu NIŠLIJKE sa preko 20k članova gde se šalju gole slike, snimci maloletnih, punoletnih devojaka, dece, Instagram profila. NEKA MI SE NEKO JAVI ŠTA MOŽE DA SE URADI, ide na Vojnu akademiju, iz Niša je, stoji ime i prezime, SVE- napisala je na svom Tviter profilu.

Za grupu na Telegramu saznala je pre godinu dana, kada se, kako je rekla, njen Instagram profil provlačio u prepiskama, pa je nakon toga otkrila sve grupe i učlanila se sa lažnih profila i pribavila dokaze.

Na Tviteru je obznanila i da iza grupe "Nišlijke" stoji mladić iz Niša, a prikazala je i njegovu fotografiju i inicijale.

Međutim, ubrzo je stiglo upozorenje s druge strane:

Bonus video:

04:02

NAČELNIK PU BEOGRAD MILIĆ PRED SKUPŠTINOM GRADA: U Beogradu 2020. bilo 16 teških ubistava, od toga rasvetljeno 15!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.