SLUČAJ PRESLUŠKIVANJA VUČIĆA ZAVRŠEN! Policija predala dokaze tužilaštvu
Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

presluškivanje predsednika

SLUČAJ PRESLUŠKIVANJA VUČIĆA ZAVRŠEN! Policija predala dokaze tužilaštvu

MUP predao dokaze

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je slučaj prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića završen i da je policija predala dokaze tužilaštvu koje će delo kvalifikovati.

"Vučić nije bio u kontaktu ni sa jednim narko-dilerom niti sa nekim licem koje je posle bilo bilo pravosudno obradjeno", rekao je Vulin obraćajući se danas odbornicima Skupštine Beograda u Centru "Sava".

Kako je rekao, uz navođenje da bira reči, mere koje su uvedene da bi se prisluškivala neka lica bila su u najmanju ruku pogrešna.

On je istakao da nije neosnovano misliti da su ljudi prisluškivani samo zato što se znalo da će oni biti u kontaktu sa Vučićem, tako da bi predsednik Srbije bio prisluškivan.

"Bar sa dva narko-dilera su (predsednik i potpredsednica Stranke slobode i pravde) Dragan Djilas i Marinika Tepić bili u neposrednom kontaktu", rekao je Vulin.

Komentarišuću izjave Đilasa, Vulin je istakao da je predsednik SSP rekao da nema račune u inostranstvu. ;"Ja to ne znam, ali znam da Aleksandar Vučić govori ono u šta je siguran", rekao je Vulin.

On je poručio opoziciji, koja se uoči sednice obratila javno ispred Centra "Sava" gde se ona održava, da je sednica mesto gde treba da se razgovara.

Vulin je rekao da opozicija tim svojim činom bojkotovala građane.

Bonus video:

(Espreso/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.