UBIO CIMERA ZBOG DUGA OD 170 EVRA PA SE VRATIO NA SPAVANJE: Meštani kažu da je bio ČUDAN MLADIĆ!
Nedeljko, Foto: Facebook

kakav monstrum

UBIO CIMERA ZBOG DUGA OD 170 EVRA PA SE VRATIO NA SPAVANJE: Meštani kažu da je bio ČUDAN MLADIĆ!

Nedeljko je nakon ubistva, mrtvog cimera Miroslava M. (29) izbacio u žbunje ispred zgrade

Objavljeno:

"Uvek je bio čudan mladić, izlazio je sa problematičnim društvom, ali niko baš nije očekivao da je sposoban da ubije nekoga."

Ovim rečima komšije iz opštine Opovo opisuju za Kurir Nedeljka V. (28) koji je u četvrtak počinio brutalan zločin kada je nasmrt pretukao svog cimera u beogradskom naselju Borča.

Inače, Nedeljko je nakon ubistva, mrtvog cimera Miroslava M. (29) izbacio u žbunje ispred zgrade, a zatim se navodno vratio u stan i legao da spava.

Budući da je Nedeljko rodom iz Opova, meštani ovog sela svakako da nemaju reči hvale za njega.

- Dosta ljudi zna njegovu porodicu, on ima i mlađeg brata, međutim, njih dvojica su skroz različiti. Njegov brat je dobar mladić, bavio se sportom, a Nedeljko je uvek bio čudan - navela je jedna od komšinica za Kurir.

Kako su poznanici naveli, Nedeljko je u Opovu donedavno živeo sa svojom suprugom i decom.

- Njih četvoro, žena, njeno dete iz prvog braka, i njihovo zajedničko dete živeli su zajedno, ali skoro da smo svedoci da je on nju često maltretirao. Stanari su često čuli buku iz njihovog stana. Nekoliko puta su ih i upozoravali, međutim, oni se nisu previše obazirali - rekao je jedan od poznanika i dodao:

- Strašno je žalosno zbog te dece i jadne žene koja je sve poslove u kući morala da obavlja, on nikada nije hteo da joj pomogne. Ne znam ni od čega su živeli, nikada ga nisam video da ide na posao - kazao je komšija.

Nedeljko se navodno nedavno razveo od supruge i od tada krenuo da stanuje sa svojim prijateljem u Borči.

- Čuli smo da je počeo pre nekog vremena da živi sa njim u iznajmljenom stanu u Borči. Verovatno je da su obojica koristili narkotike, zato su i rešili da budu zajedno. Navodno je u pitanju dug od 170 evra, zbog čega ga je Nedeljko ubio - priča za Kurir jedan od Nedeljkovih poznanika.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, telo, koje je bilo pokriveno delom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

- Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja - rekao je izvor.

Kamere snimile

Prema rečima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

- Sedeo je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način reši se beživotnog tela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najverovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera - kaže izvor i dodaje:

- Poneo ga je do susedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.