Zavio druga u tepih i živog ga zapalio: Jezivi detalji ubistva u Nišu!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

monstruozno

Zavio druga u tepih i živog ga zapalio: Jezivi detalji ubistva u Nišu!

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva, pak, njemu se stavlja na teret da je - osim udaraca rukama i flašom - davio rukama Ignjatovića, tako što mu je prethodno nogu stavio na grudi dok je oštećeni ležao na zemlji, nanevši mu prelome i povrede opasne po život
Objavljeno:

Tvrdio je da ga je Ignjatović više puta posle rasprava noću isterivao iz kuće a jednom ga je pijanog umotao u tepihe i izneo tako iz kuće i ostavio na ulici pa su prolaznici mislili da je mrtav. Ipak, nastavljao je da se sa njim drži nadajući se nekom novcu od bakra koji je trebalo da prodaju.

- Te večeri smo se posle pijanke opet posvađali i opet me je isterao iz kuće ali sam ja odbio da izađem. Rekao je da ide po sekiru a vratio se iz podruma sa čekićem u rukama. Počeo je da me poliva razređivačem. Ustao sam i udario ga pesnicom u lice a posle ga gađao sa dve, tri flaše. Krenuo sam da sakupljam svoje stvari kako bih otišao. U sobi su bile sveće jer mu je bila isključena struja. Sto i stolice su pali sami kada ih je on oborio - pravdao se Najdanovski pred sudom.

foto: Thinkstock

On je tvrdio da je Ignjatović polomio palac i više rebara 31. decembra kada se okliznuo i pao u Niškoj Banji, a da je vilicu slomio prilikom pada sa bicikle.

Brat ubijenog čoveka Slobodan Ignjatović, međutim, posvedočio je da je brata video sam ga posle Nove godine poslednji put i da nije imao nikakve povrede te da i kasnije, kada su se čuli telefonom, nije stekao utisak da je povređen.

- Bio je u radnoj formi, uprkos teškim uslovima života. Pošto se nije pojavio kod mene na ručku na Badnji dan i na Božić i nije odgovarao na pozive došao sam sledeći dan u njegovu kuću. Kada sam otvorio vrata video sam nered u sobi, a onda i ostatke gležnjeva i stopala ispod stola pa sam odmah pozvao policiju - rekao je Slobodan pred sudom.

foto: Fonet

Svedok Dragiša Vidanović, kazao je pred sudom da mu se Najdanovski poverio šta je uradio posle fatalne tuče, ali da mu on nije verovao.

- Rekao je da su se posvađali, ne znam zbog čega da ga je udario nekoliko puta, zavio u tepih, stavio sto i stolice na njega, a žar ispod nogu da bi ga zapalio ali da telo nije izgorelo - rekao je Vidanović.

(Espreso.co.rs/ Alo!)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.