UHAPŠENI ZBOG POSEDOVANJA DROGE: Protiv 20-godišnjeg mladića i 42-godišnjeg muškarca biti podnete KRIVIČNE PRIJAVE
Hapšenje, Foto: Printscreen/Youtube

HAPŠENJE

UHAPŠENI ZBOG POSEDOVANJA DROGE: Protiv 20-godišnjeg mladića i 42-godišnjeg muškarca biti podnete KRIVIČNE PRIJAVE

Policija je kod osumnjičenog B. K, koji se nalazio u vozilu u Ulici Omladinskih brigada, pronašla oko 400 grama heroina

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. K. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštio beogradski MUP, istovremeno će protiv 20-godišnjeg mladića i 42-godišnjeg muškarca biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog B. K, koji se nalazio u vozilu u Ulici Omladinskih brigada, pronašla oko 400 grama heroina.

U drugoj akciji, policijski službenici su u parku u Ulici Borivoja Stevanovića kod osumnjičenog 20-godišnjeg mladića pronašli kesu sa manjom količinom marihuane, spakovane u 20 paketića.

Takođe, policija je u Ustaničkoj ulici kod 42-godišnjeg muškarca pronašla manju količinu heroina, spakovanog u četiri paketića.

Osumnjičenom B. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv ostalih osumnjičenih biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Beograd Broj: 269/21 2. mart 2021. godine

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.