DIJANA HRKALOVIĆ PROVELA 4 SATA U SBPOK: Pogledajte kako izgleda posle saslušanja o vezi sa Veljom Nevoljom (FOTO)
Dijana Hrkalović, Foto: Zorana Jevtić

šok

DIJANA HRKALOVIĆ PROVELA 4 SATA U SBPOK: Pogledajte kako izgleda posle saslušanja o vezi sa Veljom Nevoljom (FOTO)

Veljko Belivuk navodno bio je blizak sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović

Objavljeno: 15:19h

Dijana Hrkalović na saslušana je u SBPOK koji je napustila posle četiri sata, saznaje Kurir.

Hrkalović je saslušana povodom povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom poznatijim kao Velja Nevolja.

Kako se saznaje, ona je u SBPOK došla u pratnji dva advokata.

Elez je bosanski kriminalac koji je ranije osuđivan u Srbiji, a sada čeka konačnu odluku o izručenju BIH, dok je Belivuk 4. ferbruara uhapšen pod sumnjom da je organizator krimialne gruge, koja je počinila najteža krivična dela pod okriljem navijačke grupe "Principi".

Dijana Hrkalović
foto: Zorana Jevtić

Kako je Kurir pisao, Veljko Belivuk navodno bio je blizak sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović, koja mu je navodno i pomogla da bude oslobođen zbog učešća u ubistvu Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama.

Inače, poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, na salušanju u UKP ispričao je kako je upoznao Dijanu Hrkalović, tadašnju državnu sekretarku u MUP i načelnicu u UKP, koja mu je navodno pomogla da reši probleme koje je imao sa osuđivanim bosanskim kriminalcem Darkom Elezom, koji se inače dovodi u vezi s Veljom Nevoljom.

Dijana Hrkalović
foto: Zorana Jevtić

Kajmaković je na saslušanju u UKP ispričao i da se sa Dijanom Hrkalović konsultovao i o mogućnosti angažovanja Velje Nevolje i njegove ekipe kada su navijači Rada počeli da prave probleme u njegovim lokalima.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.