RONIOCI POLICIJE TAČNO ZNAJU ŠTA TRAŽE U VELJINOJ BAZI: Češljaju splav i ispod vode, a ovo je ODLIČAN ŠTEK!
Razotkrivanje, Foto: Zorana Jevtić

drugi dan pretresa

RONIOCI POLICIJE TAČNO ZNAJU ŠTA TRAŽE U VELJINOJ BAZI: Češljaju splav i ispod vode, a ovo je ODLIČAN ŠTEK!

Ronioci Žandarmerije i juče su pretraživali korito reke Save oko splava "Fristajler" u Beogradu, za koji se sumnja da je bio jedna od baza Veljka Belivuka i njegovog klana

Objavljeno:

Policija već drugi dan traga za hladnim i vatrenim oružjem za koje se sumnja da su ga pripadnici Veljine grupe koristili u likvidacijama i obračunima sa suparnicima, a koje su potom bacali u reku.

Slika
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, jake policijske snage u sredu ujutru su okupirale Savski kej i blokirale prilaz oko splava. Kako smo saznali, na splavu su pronađeni satovi, SIM kartice i mobilni telefoni, koji su poslati na forenzičku obradu kako bi se utvrdilo šta se u njima nalazi i da li su ih pripadnici kriminalne grupe koristili za dogovore u vezi sa izvršenjima krivičnih dela.

Slika
foto: Zorana Jevtić

- Belivukova ekipa držala je obezbeđenje na ovom splavu - priča naš sagovornik iz istrage:

- Ronioci su, kako se veruje, tragali za vatrenim oružjem, ali i pajserima, bokserima i noževima.

Slika
foto: Zorana Jevtić

Osim toga, inspektori u civilu su sve vreme bili na splavu i vršili pretres, kome je i juče prisustvovao učesnik rijalitija "Parovi" Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot.

Slika
foto: Zorana Jevtić

- Moguće je da unutra ima još štekova u kojima su skriveni narkotici, a policija je tragala i za DNK tragovima koji bi mogli da reše neke događaje - dodao je izvor.

Takođe postoji sumnja da su u buradima na kojima pluta splav "Fristajler" možda bila spremišta i tajni štekovi za drogu čijom se distribucijm uveliko bavila grupa Velje Nevolje.

Izvor Kurira navodi da, ukoliko se droga pronađe u buradima koji nose splav, to bi bio prvi put da se na takav način skladište narkotici. Gotovo nikome ne bi ni palo na pamet da se droga krije na takvom mestu, a to bi možda bio i odgovor na pitanje zbog čega su brojne racije bile praktoično bezuspešne.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.