Zločin koji je potresao Srbiju: Sin iskasapio majku nožem zbog stepeništa!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

ubio je...

Zločin koji je potresao Srbiju: Sin iskasapio majku nožem zbog stepeništa!

Posle ubistva, Čedomira Vaseva uhapsili su pripadnici Policijske stanice u Bosilegradu. Nakon što su mu stavljene lisice, policija je ubicu sprovela u Vranje, u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora
Objavljeno:

Mada nisu poznati svi detalji porodične tragedije, osnovano se sumnja da je zločinu prethodila svađa majke i sina zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.

- Zatečena sam zločinom. Još ne mogu da verujem da je Čeda potegao nož na majku Verku. U selu ih znamo kao dobre, druželjubive i fine ljude. Verka je sa nekoliko dece živela u staroj kući. Čeda je gradio novu kuću za svoju porodicu: suprugu, dvoje dece i sebe. Ništa nije nagoveštavalo da će Čeda monstruozno da ubije svoju majku - kaže meštanka B. M. iz Rajčilovaca.

foto: Stock Shutterstock

Komšije veruju da su se sin i majka posvađali upravo oko novog stepeništa u porodičnom dvorištu, pored kojeg se desila tragedija.

- Verica je sa još nekoliko dece živela u staroj kući, dok je Čedomir za sebe, svoju ženu i njihovo dvoje dece zidao novu kuću. Svađa je izbila oko stepeništa koje je Čedomir gradio. Nisam mogao da verujem šta sam čuo, jer i Čedomira i Vericu znam kao dobre i fine ljude - kaže jedan od meštana.

Uhapšeni Čedomir je inače radio u Rudniku olova i cinka u Karamanici kod Bosilegrada.

- Mnogo je vredan i pošten čovek, radan, pa sam baš zatečen njegovim potezom. Prijavio se da bude kum na seoskoj slavi u Rajčilovcima sledeće godine na Spasovdan – kaže meštanin ovog sela.

(Espreso.co.rs/ Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.