LEGIJA BI OVU FOTOGRAFIJU SPALIO DA MOŽE! Nadimak Šareni je po njoj dobio (FOTO)
Foto: EPA/SRDJAN SUKI

LEGIJA

LEGIJA BI OVU FOTOGRAFIJU SPALIO DA MOŽE! Nadimak Šareni je po njoj dobio (FOTO)

Rekorder našeg pravosuđa nije ostao imun na modne trendove svedoči i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Bivši komandant Crvenih beretki i pripadnik Srpske dobrovoljačke garde, Milorad Ulemek Legija je oduvek intrigirao srpsku javnost, što po surovom načinu postupanja i upletenosti u najveća krivična dela, tako i po svom imidžu „opasnog momka“. Međutim, da ni rekorder našeg pravosuđa nije ostao imun na modne trendove svedoči i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama.

Naime, na fotografiji koja se pojavila na jednoj Fejsbuk stranici, Legija pozira u potpuno nesvakidašnjem izdanju, sa išatiranom kosom, u drečavo crvenim i plavim tonovima. Nesumnjivo je to razlog zbog kog su komandanta JSO osim nadimaka Ćoro i Cema prozvali bizarnim nadimkom – Šareni.

Legija je bio poznat i kao "Šareni komandant"

Posted by Legende devedesetih on Уторак, 18. децембар 2018.

Verujemo da bi Legija danas, da može, ovu fotografiju najradije uništio.

Podsetimo, Milorad Ulemek Legija, jedan od najozloglašenijih srpskih kriminalaca, služi kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine, a tereti se i krivična dela “zemunskog klana”, četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, kao i za ubistvo Ivana Stambolića i pokušaj ubistva Vuka Draškovića u Budvi. Iz zatvora će izaći tek 2044. godine kad napuni 76 godina.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.