POZNATO STANJE PRETUČENIH U NS! Jednog su šutirali u glavu dok je ležao nepomično, obojica imaju rane od uboda
Tuča u Novom Sadu, Foto: Foto: Twitter/Kineskikolacic

STRAŠNO

POZNATO STANJE PRETUČENIH U NS! Jednog su šutirali u glavu dok je ležao nepomično, obojica imaju rane od uboda

Podsetimo, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (2001), D. N. (2000) i V. S. (2001) iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M.M. (2000), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda

Objavljeno: 15:58h

Klinički centar izdao je zvanično saopštenje o stanju dva maldića povređena u brutalnoj tuči u Ulici Laze Telečkog.

" U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku večeri dana 20.02.2021. godine, primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama. Š. N. 2000. dod primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV. D.M. 1997. godište primljen je u UC KCV sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Posle blagovremene dijagnostike i lekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (2001), D. N. (2000) i V. S. (2001) iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M.M. (2000), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

(Espreso/nsuzivo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.