UZNEMIRUJUĆI SNIMAK TUČE U NOVOM SADU! Mladića na zemlji šutirali u glavu, ostao je da leži nepomično! (VIDEO)
Strašne scene na ulici, Foto: Foto: Twitter/Kineskikolacic

haos

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK TUČE U NOVOM SADU! Mladića na zemlji šutirali u glavu, ostao je da leži nepomično! (VIDEO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu

Objavljeno:

Četvorica mladića iz Šida uhapšeni su zbog brutalne tuče u Novom Sadu, u kojem su teško povređene dve osobe, a jedna lakše, saopšteno je iz policije u tom gradu.

Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najpre napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali. Sve su zabeležeile kamere.

Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M. M. (20), V. S. (20) i D. N. (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Oni se sumnjiče da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Povređeni mladić u teškom stanju

Ekipa hitne pomoći pružila je pomoć na licu mesta povređenom, a on potom prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Kako se saznaje, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.