ISTRAŽUJE SE DA LI JE U PITANJU UBISTVO ZBOG PLJAČKE: Mesto gde je pronađen Jovan je napušteno već nekoliko godina
Gradilište na kome je nađen je od jutra bilo pod opsadom policije, Foto: Kurir / M. S., Facebook Printscreen

TUGA

ISTRAŽUJE SE DA LI JE U PITANJU UBISTVO ZBOG PLJAČKE: Mesto gde je pronađen Jovan je napušteno već nekoliko godina

Gradilište na kome je nađen je od jutra bilo pod opsadom policije

Objavljeno:

Beživotno telo Jovana Veselinovića (18) pronađeno je u nedelju oko 9.30 sati na napuštenom gradilištu na Bulevaru Nemanjića u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu. Cela Srbija je "ustala na noge" da nađe momka koji je nestao u sredu uveče nakon što se rastao sa drugaricom mi prijateljima.

Gradilište na kome je nađen je od jutra bilo pod opsadom policije, a utvrđivale su se okolnosti pod kojima je mladi čovek izgubio život.

Ovo mesto gde se grade stanovi napušteno je već nekoliko godina tako da tu nema majstora ni ljudi.

Telo je slučajno, kako nezvanično saznajemo građanin koji je ušao u unutrašnji deo zgrade. Pored tela su navodno pronađen telefon i novčanik.

- Govorim u ime porodice, u ime mame Milice koja u ovom trenutku prolazi najstrašnije trenutke i molim pre svega novinare da ne pišu neistine. Ne radi se o samoubistvu. Policija i dalje istražuje da li je ubistvo zbog pljačke ili nesrećni slučaj. Molim da se od ovoga ne pravi senzacionalizam i da se sačeka zvanična izjava policije - poručila je Nevena Kragić, prijatelj porodice nakon nađenog tela nesrećnog Jovana.

Borislav Radonjić, portparol Višeg tužilaštva kaže da je naložena obdukcija tela.

- Istražnje radnje su pokrenute, naložena je pored obdukcije pronađenog tela i toksikološka analiza tako da ćemo nakon toga više znati - rekao je Radonjić.

Za sada može da se pretpostavi da je mladić od 23 sata do 4.00 ujutru, kada je nestao signal sa mobilnog telefona preživljavao agoniju. Pretpostavlja se da je pao sa visine i to baš oko 4.00 ujutru.

Kako nam pričaju prijatelji porodice, on je teško preživljavao raskid sa devojkom prošle godine. Voleo je bubnjeve i bio je član Mense, a kao jedan od perspektivnih momaka, čekala ga je lepa budućnost u muzici i drugim umetnostima koje su ga interesovale.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.