SRBIJO USTAJ, JOVANA I DALJE NEMA, ZNA SE GDE JE ZADNJI PUT VIĐEN? Majka grca u suzama, SLUŠAJTE JE DOBRO
Jovan Veselinović, Foto: Printscreen/levijatan

POTRAGA I DALJE TRAJE

SRBIJO USTAJ, JOVANA I DALJE NEMA, ZNA SE GDE JE ZADNJI PUT VIĐEN? Majka grca u suzama, SLUŠAJTE JE DOBRO

Jovan Veselinović (18) nestao je 17. februara u 23 sata na Bulevaru Nemanjića u Nišu i od tada mu se gubi svaki trag.

Objavljeno: 20:22h

Policija, porodica, prijatelji, ali i cela Srbija već tri dana traga za ovim mladićem. Apeli za pomoć šire se na sve strane, ali Jovana i dalje nema.

Kako se saznaje, pretražene su obale Nišave, svaki kutak, svaka zgrada, ulaz i napušten podrum gde bi mogao eventualno da bude. Nije isključeno da je van Niša tako da je alarmirana i policija u drugim gradovima.

Zabrinjava to što već nekoliko dana nema nikakvih tragova i naznaka gde bi mogao da bude.

Jovanovi prijatelji kažu da će ga tražiti dok ne dobiju bilo kakvu informaciju o njemu.

Ovo su njegove poslednje fotografije koje odgovaraju njegovom sadašnjem izgledu. DELITE MASOVNO! NEBITNO IZ KOJEG DELA SRBIJE BILI! ?❤️

Posted by Sandra Stojanovic on Петак, 19. фебруар 2021.

Policija je u prethodna tri dana dobijala raznorazne dojave o tome gde bi Jovan mogao da se nalazi. U policiji kažu da to dodatno otežava posao, jer se svaka dojava proverava.

Sada se oglasio i Levijatan koji je preneo objavu Jovanove majke, pozivajući sve da pomognu i naglašavajući da je ovo ključnih 48 sati za potragu.

Na snimku je Jovanova majka koja je imala potresan apel za sve nas:

- Ljudi, pomozite mi da nađem dete, ja sam Jovanova mama, nema ga već četvrti dan, nemamo traga o njemu, ne želim niko da prođe ovo, nijedan sekund. Ne znam da li mi je dete živo ili je izgubljeno i šta se sa njim dešava- Kao Boga vas molim, ako imate malo srca u sebi, nek pođe niz ulicu da traži. Ako primeti dete koje liči na mog sina neka ga zaustavi, on je možda deorijetisan, pitajte ga da li je to on. On je miran nije opasan, pomozite mi da nađem živo dete, molim vas kao majka, žena, kao roditelj, molim vas pomozite mi - jecajući govori Jovanova majka

VIDEO SNIMAK POGLEDAJTE KLIKOM OVDE!

Jovan je navodno poslednji put viđen na jednoj od raskrsnica u Nišu.

Ceo Niš je oblepljen plakatima sa njegovom fotografijom, a apel za pomoć u rasvetljavanju njegovog nestanka deli se na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.