SRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK: Dejan se iste noći slupao i napravio štetu od 250.000 evra!
Ferari, Foto: Facebook / NSU- Uživo sa novosadskih ulica

ZAKUCAO SE U ZNAK

SRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK: Dejan se iste noći slupao i napravio štetu od 250.000 evra!

U pitanju je neiskusni vozač i ceo ovaj događaj zapanjio je Švajcarce, jer je luksuzni automobil momku pozajmio njegov otac za večernji izlazak.

Objavljeno: 08:59h

Srbin (19) izazvao je saobraćajnu nezgodu danas rano ujutru u mestu Nojenhof u Švajcarskoj, na izlasku sa auto-puta kada se Ferafijem F8 Tributo, zakucao u saobraćajni znak, prenose švajcarski mediji.

U pitanju je neiskusni vozač i ceo ovaj događaj zapanjio je Švajcarce, jer je luksuzni automobil momku pozajmio njegov otac za večernji izlazak. Cena ovog vozila se kreće oko 250.000 evra.

Po pisanju švajcarskih medija, mladi Srbin je hteo da se isključi sa auto-puta, kada je izgubio kontrolu iz, za sada, nepoznatih razloga. Policija je ispitala vozača, koji ih je sačekao na licu mesta i onh je izjavio da je skrenuo sa puta, da bi izbegao neku životinju koja se pojavila ispred njega.

Policija je započela istragu o celom incidentu, a skupoceni Ferari je oduzet. U trenutku nezgode sa njim u kolima je na suvozačkom mestu bio drugi mladić, za koga novinari izveštavaju da je njegov "drugar".

da hatte das tier ja glück . ausreden dir stinken.

Posted by Alfons Seiler on Субота, 20. фебруар 2021.

"Vozili smo se po Cirihu te večeri, pre nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio ferari od svoga oca za večernji izlazak. Tokom noći smo ogladneli, ali je se bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinske pumpre", izjavio je on.

Saputnik, čiju nacionalnost i godine mediji ne otkrivaju, nije mogao da kaže nešto više o uzrocima ove bizarne neseće.

"Gledao sam u svoj mobilni telefon. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac", izjavio je on.

Policija nije saopštila kolika je šteta na ferariju, a u ovoj nezgodi nema povređenih . Ipak, posledice po mladog vozača su jasne, on je istog trenutka izgubio vozačku dozvolu.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.