STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Poznato je kako su Jovana i Uroš stradali u užičkom selu Kremna
Istraga i obdukcija pokazale ono što se pretpostavljalo, Foto: Profimedia

ISTRAGA

STIGLI NALAZI OBDUKCIJE: Poznato je kako su Jovana i Uroš stradali u užičkom selu Kremna

Planirali su svadbu, napravili prve korake ka zajedničkom životu i ostvarenju svojih snova, koji su u jednom času prekinuti

Objavljeno:

Uz suze, lelek i tugu bližnjih i prijatelja, na Novom groblju u Požegi na večni počinak ispraćen je u četvrtak Uroš Đorđević (29), koji je nastradao od strujnog udara u užičkom selu Kremna.

Na groblju u Velkoj Ježevici u petak će biti sahranjena i njegova devojka Jovana Jovanić (30), čiji je život okončan kada je pokušavala da spase Uroša. U varoši na Skrapežu proglašen je Dan žalosti zbog smrti dvoje mladih ljudi.

Istraga i obdukcija su pokazale ono što se i pretpostavljalo: Jovana i Uroš nastradali su od strujnog udara u nedovršenoj vikendici Uroševog pokojnog dede, u kremanskom zaseoku Dugi Do. Mladi par, koji je planirao venčanje, došao je ovamo da provede praznike, ali je tragedija prekinula sve njihove planove.

Na osnovu obdukcije i nalaza veštaka elektro struke, kao i na osnovu položaja tela pronađenih u kupatilu vikendice, utvrđeno je da je Uroš nastradao od udara struje iz bojlera dok se kupao. Jovana je poginula pokušavajući da ga spase - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Sve zastave na javnim objektima u Požegi spuštene su na pola koplja. Dvoje mladih ljudi, Jovana - inženjer poljoprivrede i Uroš - elektroinženjer, radili su u "Budimki", tek godinu dana. Planirali su svadbu, napravili prve korake ka zajedničkom životu i ostvarenju svojih snova, koji su u jednom času prekinuti.

U danu tragedije svima je bilo čudno što je usred dana na vikendici uključeno svetlo ispred kuće. Majka je tog dana uporno zvala Uroša, ali se on nije javljao na telefon. Na kraju je alarmirala rođaka iz Kremana, koji je u kupatilu zatekao užasan prizor i pozvao policiju.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.