GOTOVO ISKOPAO OČI SUPRUZI: Stravićno porodično naselje u Srbiji, ŽENA ĆE OSTATI POTPUNO SLEPA!
Strašno, Foto: Profimedia

jezivo

GOTOVO ISKOPAO OČI SUPRUZI: Stravićno porodično naselje u Srbiji, ŽENA ĆE OSTATI POTPUNO SLEPA!

Muškarac Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka pretukao nevenčanu suprugu D. M. (46) i gotovo joj iskopao oči

Objavljeno:

Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen zbog sumnje da je počinio nezapamćeno nasilje u porodici i teško povredio nevenčanu suprugu D. M. (46)

Kako nezvanično saznajemo, ženi je jedno oko potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac. Prema rečima našeg izvora, ne zna se sa sigurnošću šta je bio motiv za ovo jezivo porodično nasilje.

- Ovo nije prvi put da je prijavljeno nasilje iz te porodice. Policija je pre dve godine intervenisala i muškarac je imao meru zabrane prilaska ženi, ali verovatno su se kasnije pomirili. Ovo poslednje je strašno što se dogodilo. On je nesrećnu ženu uhvatio rukama za glavu i svojim palčevima joj pritiskao oba oka - prepričava horor izvor Kurira i dodaje da je žena obilno krvarila iz očnih duplji i da lekari iz Hitne pomoći nisu mogli da joj zaustave krvarenje.

- Odmah je sanitetom prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a zbog težine povreda odatle je prevezena u Beograd na VMA, gde je smeštena na očnu kliniku - kaže izvor i dodaje da je D. M. operisana.

Komšinica

Zgranuta sam

Meštani Velike Plane koji poznaju D. M. kažu da je ona pre Đ. R. imala jedan brak iz kog ima decu, koja su odrasla. - Čula sam da ima decu, ali ih nikad nisam videla. I on je navodno imao brak ranije. Videla sam kada je došla policija kod njih i zgranula sam se kad sam čula šta se desilo - priča komšinica.

- Lekari ovako nešto nisu videli dosad, žena će, nažalost, po svemu sudeći, ostati slepa na oba oka - dodaje sagovornik. Komšije supružnika kažu da je uhapšeni Đ. R. poznat u njihovoj ulici kao nasilnik i da ovo nije prvi put da je tukao suprugu.

- Ništa me ne čudi od njega - priča jedan komšija i dodaje da Đ. R. i D. M. u njihovom komšiluku žive oko godinu dana.

- Menjali su stanove i navodno ostajali dužni ljudima, priča se i da imaju probleme s pićem. Kada god bi se s nekim posvađao, Đ. R. je pretio da će mu izvaditi oči i kako je to već jednom uradio, maltene se hvalio time - pričaju susedi i objašnjavaju da preksinoć nisu čuli svađu iz njihovog stana.

- Ko zna šta joj je radio i koliko se iživljavao nad njom. Mi smo malo dalje, pa i ne čujemo. On je bio po zatvorima i znao je da se napije i maltretira ljude - priča komšinica. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.