UŽAS U STROGOM CENTRU BEOGRADA: Lopovi NOŽEM napali stanare kad su uhvaćeni U KRAĐI, čoveku su POLOMILI NOS!
Ovde se desio napad, Foto: Printscreen/Google streetview

Policija privela dvojicu, treći je pobegao

UŽAS U STROGOM CENTRU BEOGRADA: Lopovi NOŽEM napali stanare kad su uhvaćeni U KRAĐI, čoveku su POLOMILI NOS!

Najviše je povređen M. K. (35) kom je jedan napadač polomio nos tako što ga ja udario kuglom

Objavljeno:

Trojica lopova sinoć su pokušali da ukradu alat i druge predmete iz podruma zgrade u Višegradskoj broj 4 u Beogradu, a kada su ih u krađi zatekli stanari, lopovi su nasrnuli na njih nožem. Najviše je povređen stanar M. K (35) kom je jedan napadač polomio nos tako što ga ja udario kuglom. On je istrčao da pomogne komšijama kada je čuo da se nešto dešava u zgradi.

Naime, muž i žena M.S. (66) i J. S. (63) su sa svojim sinom A. S. (30) i njegovom devojkom T. R. (29) sinoć oko 19 sati krenuli da izađu iz svoje zgrade, kad su u holu videli trojicu mladića kako s punim torbama alata i drugim stvarima pokušavaju da pobegnu.

- Kada su upitali šta to rade i kada su pokušali da ih zaustave, jedan mladić je napao A. S. nožem, ali se ovaj srećom izmakao. Drugi je napao ostale članove porodice, a kad je to čuo komšija M. K. izašao je iz stana da im pomogne. U tom trenutku ga je napadač udario kuglom u nos - saznaje Espreso. Napadač s nožem je uspeo da pobegne, a dvojicu drugih napadača su stanari zadržali dok nije stigla policija i privela ih je.

Torbe su vraćene, a kako saznajemo, napadači već imaju prijave za krađu i razbojništvo. Policija će po službenoj dužnosti podneti prijavu, a u ovom delu nisu bile sigurnosne kamere koje su mogle da snime događaj.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.