SALE MUTAVI UBIJEN JE ISPRED CZ-A, A MALO KO ZNA KAKO JE DOBIO NADIMAK! Jedno slovo ga obeležilo za ceo život!
Sale Mutavi, Foto: Printscreen Youtube

surova likvidacija

SALE MUTAVI UBIJEN JE ISPRED CZ-A, A MALO KO ZNA KAKO JE DOBIO NADIMAK! Jedno slovo ga obeležilo za ceo život!

Podsetimo, upravo, ubistvom Saleta Mutavog klupko je počeo da se odmotava i usledila je serija hapšenja grupe Veljka Belivuka

Objavljeno:

Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, bio je najbolji prijatelj Veljka Belivuka, uhapšenog u nedavnoj akciji policije u borbi sa organizovanim kriminalom.

Ubijen je 13. oktobra 2016. u Bačvanskoj ulici, u blizini Centralnog zatvora. Nepoznati napadači ispalili su u njega oko 60 metaka iz „kalašnjikova“ i potom pobegli sa mesta zločina. Stanković je najverovatnije sumnjao da bi mogao da bude meta napada jer je, navodno, na sebi imao pancir. Međutim, on ga nije sačuvao jer su mu ubice pucale u glavu. Posle zločina mediji su spekulisali da je kriminalna grupa iz Crne Gore za njegovu likvidaciju platila 300.000 evra, ali ne u novcu, već u kokainu.

Sale Mutavi dospeo je u žižu javnosti nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako on sa još trojicom muškaraca 28. aprila napada dva pripadnika obezbeđenja direktora FK Partizan Miloša Vazure.

Inače među navijačima je bio poznat kao ''Mutavi'', ali da stvar bude interesantnija Aleksandar Stanković uopšte nije bio takav!

Aleksandru je samo bila potrebna logopedska pomoć, jer nije umeo dobro da izgovori slovo ''L'' pa je zbog toga i dobio nadimak Mutavi.

Stanković je bio vođa navijačke grupe „Janjičari“ koja je 2013. preuzela južnu tribinu i pozicionirala se kao najjača, a članovi njegove ekipe bile su umešani u brojne nasilne incidente.

Javnost je za Stankovića saznala kada su dvojica njegovih saradnika brutalno pretukla članove obezbeđenja direktora Partizana Miloša Vazure. Napad su zabeležile sigurnosne kamere na stadionu, a sliku Stankovića na kojoj pokazuje srednji prst objavili su gotovo svi mediji.

Posle prebijanja uhapšeni su njegovi saradnici Veljko Belivuk i Darko Ristić, ali ne i Stanković koji je prisustvovao događaju – tužilaštvo protiv njega nije podnelo prijavu.

Podsetimo, upravo, ubistvom Saleta Mutavog klupko je počeo da se odmotava i usledila je serija hapšenja grupe Veljka Belivuka.

(Espreso/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.