VLADA MANDIĆ SE OGLASIO NAKON MALTRETIRANJA OD STRANE POLICIJE U NIKŠIĆU: Pominjao je i Velju Nevolju!
Vladimir Mandić, Foto: Printscreen/Youtube

JAVIO SE

VLADA MANDIĆ SE OGLASIO NAKON MALTRETIRANJA OD STRANE POLICIJE U NIKŠIĆU: Pominjao je i Velju Nevolju!

Proslavljeni jugoslovenski rukometaš Vlada Mandić oglasio se povodom tog događaja i istakao da u voljenoj zemlji, na ulicama Nikšića doživljava scene koje neće zaboraviti

Objavljeno: 06:08h

Kako smo pisali, nikšićka policija maltretirala je srpske državljane, a kako su preneli tamošnji mediji, bilo je zaustavljeno vozilo i izvršio se pretres poslanika DF-a Mila Božovića, proslavljenog jugoslovenskog i srpskog rukometaša Vlade Mandića i Aleksandra Aca Jokića.

Proslavljeni jugoslovenski rukometaš Vlada Mandić oglasio se povodom tog događaja i istakao da u voljenoj zemlji, na ulicama Nikšića doživljava scene koje neće zaboraviti.

- Nisam verovao da ću u CG, zemlji mojih predaka, doživeti da me neko pokušava poniziti tako što će me tretirati kao kriminalca. Naime, mog prijatelja Mila Božovića, poslanika u Skupštini CG, Aleksandra Jokića preduzetnika iz Beograda rođenog u Plavu, Dana Šijana bivšeg rukometaškog reprezentativca čija je majka iz Nikšića, i mene sinoć je u Nikšiću zaustavila tamošnja policija, a potom više sati pretresala, proveravala i maltretirala nepotrebnim zadržavanjem. Ja sam samo prošle godine u turističke sadržaje u blizini Svetog Stefana investirao gotovo pola miliona evra i očekivao sam da budem poštovan i uvažen bar onoliko koliko je vlast CG uvažila slične invenstitore. Nažalost, nije tako, nego se od strane policije koja je nedavno kraljevski tretirala nekog Velju Belivuka i njegovog ortaka, koji su uhapšeni u Srbiji zbog svirepih zločina, primenjuju naopaki standardi prema normalnim građanima koji doputuju iz te države. Nezavisno od odnosa vlasti i policije prema meni i mojim prijateljima ja nikada neću prestati da volim zemlju mojih predaka zato što znam da će uskoro svi oni koji su kršili zakone i zloupotrebljavali moć, odgovarati pred novim demokratskim vlastima Crne Gore - rekao je proslavljeni jugoslovenski rukometaš Vlada Mandić.

Podsetimo, njega i Aleksandra Acu Jokića je policija bez ikakvog razloga zaustavila u Nikšiću i pored činjenice da je Milo Božović poslanik i član odbora za bezbednost, da ima imunitet a da nije napravio nikakav prekršaj.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.