POLICIJA TRAŽI HITNU DNK ANALIZU! Na imanju Velje Nevolje specijalnim skenerom otkriveni NOVI tragovi užasa!
Vikendica Velje Nevolje, Foto: ANA PAUNKOVIĆ

jezivo

POLICIJA TRAŽI HITNU DNK ANALIZU! Na imanju Velje Nevolje specijalnim skenerom otkriveni NOVI tragovi užasa!

Tužilaštvo tvrdi da su ubistva izvršena na gotovo identičan način

Objavljeno: 10:05h

U dvorištu “kuće strave” u Ritopeku, koju su Veljko Belivuk i njegovi saradnici koristili navodno za svirepe zločine policajci su iskopali 7 mesta na kojima je nađeno više od 400 kostiju čije poreklo treba da se utvrdi.

“Korišćenjem specijalnih skenera, koji mogu da otkriju da li je zemlja prekopavana, naišli smo na sedam takvih lokacija, gde je otkriveno ukupno 400 kostiju”, rekao je izvor iz istrage.

“Neke su nagorele, a sve su prosleđene na veštačenje kako bi se DNK analizom utvrdilo kome pripadaju”, dodao je.

Izvor Informera kaže da je osim toga, u bunaru, u blizini kuće, nađena jedna ljudska lobanja. Ona je takođe poslata na veštačenje.

Mafijaška grupa Veljka Belivuka za sada se sumnjiči za ubistva pripadnika pljačkaške bande "Pink panter" Milana Ljepoje, zatim navijača Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, ali se pretpostavlja da je spisak žrtava duži.

Tužilaštvo tvrdi da su ubistva izvršena na gotovo identičan način.

Ljepoja, Veličković i Radojević su, kako se sumnja, namamljeni do kuće u Ritopeku u Beogradu, čiji je vlasnik Veljin saradnik Vlada Draganić.

Tamo su, kako pišu mediji, zverski mučeni, sečene su im uši i nos i kopane su im oči, a zatim su ubijani. Tela su potom raskomadana i topljena u kiselini ili su spaljivana i zakopavana.

Bonus video:

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.