KO SU ŽENE NAJOPASNIJIH SRBA? Zbog jedne je suprug raskomadan, a za NJU su rekli da izgleda kao "10 žena"! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia, Zorana Jevtić, Dragan Udovičić

LJUBAV IZA REŠETAKA

KO SU ŽENE NAJOPASNIJIH SRBA? Zbog jedne je suprug raskomadan, a za NJU su rekli da izgleda kao "10 žena"! (FOTO)

Žene su i te kako važne u životima "opasnih momaka"

Objavljeno:

Mnogi, već sada iza rešetaka, srpski kriminalci u luksuznim vilama ostavili su samohrane majke, ali i žene koje sa sobom godinama nose teret mutnih poslova supružnika.

Da su žene itekako važne u životima "opasnih ljudi", govori činjenica da su uprkos svim bezbednosnim merama, kriminalci padali pokušavajući da stupe u kontakt sa svojim suprugama. Tako je Barbara Bojović, supruga vođe klana dovela Špansku policiju na Lukina vrata, čestim susretima i pozivima. Takođe i zemunac Dejan Milenković Bagzi u Grčkoj je otkriven zahvaljujući Jasninom pozivu, a ista sudbina, ali druga žena, zadesila je i Arkanovog ubicu, Dragana Nikolića Gagija.

Ko su one, pogledajte u nastavku teksta.

Tamara Zvicer

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, u poslednjem momentu je spasla je život svom mužu kada je u vatrenom obračunu, koji se dogodio u Ukrajni, odvratila napadače od namere da likvidiraju navodnog vođu "kavačkog klana".

Tamara Zvicer u trenutku napada na njenog supruga
Tamara Zvicer u trenutku napada na njenog suprugafoto: Printscreen

Tamara je crnogorskoj policiji poznata odavno, kada je 2016. godine pokušana likvidacija na nju, a za to je osumnjičen Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik "kavačkog klana".

Barbara Bojović

Barbara Bojović
Barbara Bojovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Barbara Bojović ćerka je golmana Petra Borote i definitivno najlepša Beograđanka u zagrljaju žestokog momka, oborila je sa nogu i španske policajce koji su u trenutku hapšenja za nju rekli da izgleda kao "10 žena".

Kada je Bojović otišao iz Srbije za Valensiju krenula je za njim, iako su živeli u odvojenim stanovima, policija je prateći Barbaru nakon 5 godina uspela da se dočepa vođe zemunskog klana.

Maja Adrovac

Maja Adrovac
Maja Adrovacfoto: Marina Lopičić

Atentat na Milana Beka dovodi nas do Ivana i Maje Adrovac koja je osam meseci nakon napada uhapšena u julu 2015. godine. Ivana nikada nije otkrila gde joj je muž i da li je umešan u pokušaj ubistva Beka. Danas je slobodna žena i ima dvoje dece, a sa suprugom, čini se da slabo komunicira.

Dejana Živković

Dejana Živković
Dejana Živkovićfoto: Printscreen/Instagram

Beogradska manekenka Dejana Živković dospela je u žižu javnost kada se pojavila na suđenju Jovici Vukotiću, vođi škaljarskog klana u ulozi nevenčane supruge. Manekenka je inače Vukotića više puta posećivala dok je bio u pritvoru i donosila hranu i garderobu, međutim na poslednjem u nizu suđenja ona se nije pojavila, pa je pitanje da li su i dalje u vezi.

Valentina Lindo

Valentina Lindo i Zoran Branković Lepi

Posted by Legende devedesetih on Friday, December 9, 2016

Ljubiša Lindo zvani Čombe, kralja sintetičke droge imao je najatrkativniju ženu u mafijaškim krugovima za koju se pričalo da je policija uhvatila u negližeu prilikom upada u njihovu luksuznu vilu u Leštanima.

Valentina se u javnosti poslednji put pojavila 2002. godine kada je branila svog tadašnjeg supruga.

Ana Simić

Ana Simić
Ana Simićfoto: Foto: Zorana Jeftić

Ana Simić, supruga ubijenog Cvetka Simića, javno je priznala da je svojevremeno uplovila u tajnu vezu sa članom zemunskog klana Sretkom Kalinićem, iako je on to negirao na sudu.

Za nju se prvi put čulo kada je Cvetkovo raskomadano telo pronađeno na dnu jezera Jarun, a za ovo svirepo ubistvo optužen je upravo Sretko Kalinić, pa se spekulisalo da je Kalinić bio zaljubljen u Anu i da je baš zbog toga hteo da se oslobodi Simića.

Aleksandra Ivanović

Aleksandra Ivanović
foto: Zorana Jevtić

Aleksandra Ivanović ostala je u braku sa Miloradom Ulemekom Legijom i nakon 17 godina od kako se on nalazi u srpskom Alkatrazu, gde služi kaznu od 40 godina zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

Aleksandra je redovno posećivala Legiju u Zabeli, i tom prilikom mu u posetu dovodila i njihove tri ćerke. Spekuliše se da danas živi u Francuskoj.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.