KO JE VLADO GEORGIJEV? Bivši policajac iz Loznice uzeo ime poznatog pevača, Velji Nevolji odrađivao prljave poslove
Sve do hapšenja taj podrum pića, pokazuju prvi rezultati istrage, služio je ovoj grupi za pranje para i zelenašenje, Foto: Printscreen/Youtube/Oz Karaduman

aktuelno

KO JE VLADO GEORGIJEV? Bivši policajac iz Loznice uzeo ime poznatog pevača, Velji Nevolji odrađivao prljave poslove

Sekulić je radio u beogradskoj policiji

Objavljeno:

Među uhapšenim pripadncima kriminalne grupe Veljka Belivuka je i bivši policajac iz Loznice Dragan Sekulić, koji je u međuvremenu promenio identitet i sada se zove Vlado Georgiev.

Sekulić je radio u beogradskoj policiji, ali je posao državnog službenika morao da napusti zbog kriminalnih radnji u kojima je uhvaćen. Prema policijskim informacijama, Belivuk je pre pet godina od jednog Lozničanina oteo podrum pića i dao ga na “upravljanje” upravo Sekuliću, odnosno Georgievu, pišu Novosti.

Sve do hapšenja taj podrum pića, pokazuju prvi rezultati istrage, služio je ovoj grupi za pranje para i zelenašenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, pored Sekulića, koji je uhapšen u Beogradu, lisice su stavljene i njegovoj supruzi S. S. koja je jedina žena među uhapšenima za sad.

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali osumnjičeni za pripadnost kriminalnoj grupi kojoj se na teret stavljaju otmice, ubistva, držanje droge i oružja, saslušani su noćas u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.