AKCIJA VELJA NEVOLJA!Žandarmerija prekopava dvorište sa bagerima, isušuju bunare, traga se za ostacima žrtava!
Foto: Zorana Jevtić

AKCIJA TRAJE

AKCIJA VELJA NEVOLJA!Žandarmerija prekopava dvorište sa bagerima, isušuju bunare, traga se za ostacima žrtava!

Policija je juče, treći dan zaredom, obavljala uviđaj u vikendici u Ritopeku kod Beograda za koju se sumnja da je mesto na kom su mučeni i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi

Objavljeno:

Sumnja se da su tela Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoje i Zdravka Radojevića zakopana na imanju u Ritopeku, koje je Veljku Belivuku ustupio jedan od članova njegove grupe

Policija je juče, treći dan zaredom, obavljala uviđaj u vikendici u Ritopeku kod Beograda za koju se sumnja da je mesto na kom su mučeni i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, i Markom Miljkovićem na čelu!

Pretpostavlja se da su baš u ovoj kući na tri sprata, opasanoj visokom ogradom i pokrivenoj najsavremenijim video-nadzorom, vršeni najmonstruozniji zločini. Inače, kuća je u vlasništvu Vlade Draganića, koji je uhapšen s Belivukom, Miljkovićem i još 20 pripadnika njihove grupe.

- Žandarmerija i pripadnici SAJ sa dugim cevima, inspektori u civilu, ali i pripadnici drugih jedinica MUP, od četvrtka češljaju vikendicu, dvorište i okolinu. U kući su navodno nađeni tragovi krvi i DNK, kao i drugi dokazi o tri ubistva - kaže izvor i nastavlja:

- Sumnja se da su i Veličković i Ljepoja i Radojević satima mučeni, a da su im tela osakaćena, glave odsečene, ali i ekstremiteti. Tragajući za ostacima njihovih tela, policija je bagerom prekopavala dvorište vikendice, ali i šumicu koja se nalazi s jedne strane kuće, tragajući za njihovim ostacima.

Takođe, isušivali su i bunare, jer se sumnja da su oružje, odeću i druge predmete pripadnici klana Velje Nevolje bacali u njih kako bi se otarasili dokaza. Sumnja se da su neke tragove i delove istopili kiselinom, a ono što nisu mogli na taj način da unište, zakopavali su i bacali u bunare.

Tokom uviđaja na mestu zločina policija je pronašla i mesta u šumarku i dvorištu na kojima je Veljina ekipa spaljivala dokaze o svojim zlodelima, ali i hemikalije kojima su čistili kuću i okućnicu posle smaknuća.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.