POLICIJA SA DUGIM CEVIMA U RITOPEKU! Češlja se Veljin štek za zločine, pronađeni tragovi spaljivanja?
Foto: Adria Media TV

jeza

POLICIJA SA DUGIM CEVIMA U RITOPEKU! Češlja se Veljin štek za zločine, pronađeni tragovi spaljivanja?

Inače, kako se saznaje, policija je ovde već tri dana

Objavljeno:

Tokom upada policije i BIA na stadion Partizana u šteku grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, zatečeno je petnaest lica! Oni su zatečeni u prostorijama fudbalskog kluba.

Nakon toga, saznalo se da su prostorije Partizana u kojima je Velja Nevolja imao čitav bunker i nekoliko prostorija, do sada su bile nepoznate organima i, tokom jutrošnje velike policijske akcije, policija i BIA su prvi put ušle unutra.

Policajci sa obučenim psima tragačima pregledali su sve prostorije, a nakon hapšenja na stadionu Partizana, s lisicama na rukama, sproveden je i Velja Nevolja. On je sa policajcima obilazio prostorije, najverovatnije kako bi im otkrio sve svoje štekove, a potom je smešten u maricu.

Na mestu za koje se pretpostavlja da je jedan od štekova Velje i njegove ekipe nalazi se u Ritopeku, nalaze se pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima.

Ekipa novinara je na liicu mesta razgovarala i sa susedima, koji kažu da je vlasnik kuće nju prodao pre nekoliko godina i da ne znaju ko sada tu živi.

Inače, kako se saznaje, policija je ovde već tri dana.

Sumnja se da su u toj vikendici vršeni neki zločini. Policija je tamo navodno pronašla tragove krvi i spaljivanja, kao i još dokaza koji upućuju na to da su štekovi pripadali okrutnoj ekipi Veljka Belivuka.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.