KO JE TREĆA ŽRTVA BELIVUKOVE JEZIVE EKIPE? Goksi je zajedno sa Kimijem nestao sa tribina, a onda i sa lica zemlje!
Goran Veličković Goksi, Foto: Privatna arhiva

pakao

KO JE TREĆA ŽRTVA BELIVUKOVE JEZIVE EKIPE? Goksi je zajedno sa Kimijem nestao sa tribina, a onda i sa lica zemlje!

Saslušanja, koja su počela sinoć, trajala su cele noći, a većina uhapšenih odlučila je da se brani ćutanjem, ali su negirali izvršenje krivičnih dela

Objavljeno: 13:10h

Vođa navijačke grupe "Partizanovci", Goran Veličković Goksi nestao je 5. avgusta prošle godine, a policijskog upravi Beograda nestanak je prijavila njegova supruga koja ga je poslednja i videla u Višegradskoj ulici u centru grada.

Poznato je da se Goksijeva frakcija koju je osnovao zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem posle određenih sukoba "Grobara" povukla sa stadiona, ali i sa košarkaških utakmica.

Međutim, povlačenje vođe Partizanovaca izgleda da nije bilo dovoljno da ga suparnici ostave na miru, pa je ubrzo stigla vest o njegovom nestanku, ali i crne slutnje da je stradao od ruke neprijatelja.

Danas, posle pola godine od nemilog događaja, Tužilaštvo je uhapšenom Veljku Belivuku na teret stavilo ubistvo Veličkovića, pored ubistava navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića i Pink Pantera Miljana Ljepoje!

Podsetimo, Belivuk i drugih 18 uhapšenih sumnjiče se da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmica.

Pored Belivuka uhapšeni su i Marko Miljković (29), kao i V.D. (1974), A.V. (1981), M.B. (1984), D.T. (1982), N.S. (1987), N.L. (1979), M.T. (1987), V.G. (1982), F.I. (1991), S.L. (1985), B.K. (1987), V G. (1984), M.B. (1988), N.S. (1991), N.Đ. (1985), Ž.K. (1979) i N.J. (1971).

Saslušanja, koja su počela sinoć, trajala su cele noći, a većina uhapšenih odlučila je da se brani ćutanjem, ali su negirali izvršenje krivičnih dela.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.