VELJA NEVOLJA JE POSTAO POZNAT SRBIJI KAD JE PRETUKAO OVOG ČOVEKA: Božo je tada rekao SVE o napadu (VIDEO)
Božo Kumburović, Foto: Youtube/Partizan

strašno

VELJA NEVOLJA JE POSTAO POZNAT SRBIJI KAD JE PRETUKAO OVOG ČOVEKA: Božo je tada rekao SVE o napadu (VIDEO)

Kumburović je pričao u emisiji “Partizanov vesnik”da mu ništa nije jasno, da nije uličar i da je čovek sporta

Objavljeno:

Član Partizanovog obezbeđenja Božo Kumburović, koga je svojevremeno mučki pretukao Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, govorio je ranije o tom incidentu.

Član Partizanovog obezbeđenja Božo Kumburović, koji je najgore prošao u napadu na Miloša Vazuru, odnosno mučki prebijen od strane trojice navijača ekipe iz Humske je pričao u emisiji “Partizanov vesnik”da mu ništa nije jasno, da nije uličar i da je čovek sporta. Za momka koji ga je pretukao rekao je da ga poznaje iz grada i da mu se uvek uredno javljao, baš kao i tog dana, neposredno pre napada.

- Obavljao sam svoj posao časno i korektno i napadnut sam na radnom mestu, bez ikakvog fer-pleja i ljudskosti. Bio sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Ništa mi nije jasno, ja sam čovek sporta.Srdačno smo se pozdravili, čak me je oslovio sa "gde si, brate.

Na pitanje kako se oseća, Kumburović je kazao:

- Nikada se nisam bolje osećao. Čak sam sutradan džogirao, a onda i odradio lakši trening".

Početak razgovora se može videti od 16. minute videa.

Pored priče sa Kumburovićem u 29. epizodi "Partizanovog vesnika" podseća se da na dan kada su pre tačno pola veka igrali u finalu Kupa šampiona, crno-beli igraju finale Kupa Srbije protiv Javora u Gornjem Milanovcu.

Šta o toj utakmici misle fudbaleri Partizana Dušan Vlahović, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović, Marko Jovanović, Marko Golubović, Aleksandar Subić i Filip Kljajić.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.