ZAŠTO SU VUČELIĆ, VAZURA I OBUĆINA ZAVRŠILI U POLICIJI? Odgovor se krije u Nevoljinom šteku na stadionu Partizana!
Foto: Beta/Branislav Božović, Stefan Stojanović

informativni razgovor

ZAŠTO SU VUČELIĆ, VAZURA I OBUĆINA ZAVRŠILI U POLICIJI? Odgovor se krije u Nevoljinom šteku na stadionu Partizana!

Najverovatniji razlog za dolazak u policiju Vučelića i Obućine, koji je takođe visoki funkcioner JSD, leži u tome. Vazura nije funkcioner JSD, već samo FK Partizan, pa je poziv za njega pod većim velom misterije

Objavljeno:

Prema saznanjima beogradskih medija čelnici Partizana Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Milan Obućina završili su na informativnom razgovoru u policiji, a sve u jeku istrage protiv Veljka Belivuka i njegove ekipe.

U istom danu kada je privedeno 19 osoba osumnjičenih za najteža krivična dela Belivuk je u pratnji jakih policijskih snaga doveden na stadion Partizana.

On je imao "bunker" na stadionu u kojem su navodno pronađeni droga i oružje. Neki mediji su preneli da je policija zatekla i snajper. Blic je otkrio i da se bunker sastojao od nekoliko prostorija.

Odakle Nevolji prostorije na stadionu Partizana?

Upravo ovde možemo da naslutimo zbog čega su na informativnom razgovoru bili Vučelić, Vazura i Obućina.

Pre nekoliko dana u razgovoru za portal Nova potpredsednik FK Partizan odgovorio je na pitanje da li je fudbalski klub Partizan Belivuku i ekipi ustupio taj prostor.

“Nije, taj prostor ne pripada Fudbalskom klubu Partizan, njime upravlja JSD Partizan. On je vlasnik celog stadiona pa i tog prostora. Mi nemamo nikakve ingerencije”, rekao je Vuletić i dodao da nešto više možda zna Vučelić, koji je predsednik JSD.

Najverovatniji razlog za dolazak u policiju Vučelića i Obućine, koji je takođe visoki funkcioner JSD, leži u tome. Vazura nije funkcioner JSD, već samo FK Partizan, pa je poziv za njega pod većim velom misterije. Za sada...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.