TOMO ZORIĆ OTKRIO ŠTA JE RADIO U DRUŠTVU NAVIJAČA BLISKOG VELJI NEVOLJI! Novi detalji hapšenja Đukanovića u Pančevu
Tomo Zorić, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/PANCEVO RTV

ISPLIVALI NOVI DETALJI

TOMO ZORIĆ OTKRIO ŠTA JE RADIO U DRUŠTVU NAVIJAČA BLISKOG VELJI NEVOLJI! Novi detalji hapšenja Đukanovića u Pančevu

Član Državnog veća tužilaca Tomo Zorić otkrio je detalje hapšenja navijača Partizana bliskog Velji Nevolji, Miloša Đukanovića

Objavljeno:

“Došao sam sa drugaricom Milicom Ljubičić da se vidim sa tim čovekom koji je zakupio stan kod moje majke”, priča Zorić i objašnjava da je kao i obično došao zbog naplate kirije.

“Došao sam po kiriju i račune, ne znajući da se radi o kriminalcu, a već u sledećem trenutku ga je uhapsila policija. Ne znam zbog čega, niti imam bilo kakve veze sa tim” priča on i zaključuje:

U Pančevu ranije danas u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Velji Nevolji. Đukanović se u trenutku hapšenja nalazio u društvu Tome Zorića, člana Državnog veća tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca.

Ovim povodom oglasila se i Milica Ljubičić.

“Šta da kažem? Prijatelj me pozvao na ručak i ništa više. Dogodilo se hapšenje, a policajci su nam se čak izvinili”, priča za Republiku Milica Ljubičić.

“Policajci su Đukanoviću čak i u džepu našli račune koje je trebalo da da mom prijatelju Tomi Zoriću”, kaže ona.

Kako je saopštio juče MUP, uhapšeno je 19 pripadnika organizovane kriminalne grupe koju su predvodili, kako se sumnja, Velja Nevolja i Marko Miljković, koji su osumnjičeni za ubistva, iznude, otmice i dilovanje droge.

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje su koristili osumnjičeni pronađeni su predmeti i tragovi izvršenih krivičnih dela.

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.