PRVI REZULTATI SU JASNO VIDLJIVI, BIĆE IH JOŠ: Oglasila se i Zagorka Dolovac povodom hapšenja VELJE NEVOLJE!
Zagorka Dolovac, Foto: Prinrscreenyoutube

NEMA MESTA KRIMINALU

PRVI REZULTATI SU JASNO VIDLJIVI, BIĆE IH JOŠ: Oglasila se i Zagorka Dolovac povodom hapšenja VELJE NEVOLJE!

Dolovac ističe da mora biti kristalno jasno da "kriminal, kriminalci i kriminalne grupe nemaju mesta u našem društvu i državi"

Objavljeno: 16:52h

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac ocenila je danas da je jučerašnjom akcijom hapšenja grupe Veljka Belivuka, Tužilaštvo za organizovani kriminal, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Bezbednosno informativnom agencijom, pokrenulo snažan odgovor kriminalnim grupama koje, kako kaže, pokušavaju da nametnu svoja kriminalna pravila i sistem vrednosti našem društvu.

Ona je navela da analiza, planiranje i izvršenje odgovora države na organizovani kriminal nije započeto ni juče, ni slučajno, već da su tužioci, policajci i službenici bezbednosti već duže vreme na ovom zadatku, kome su pristupili temeljno i krajnje ozbiljno.

- Prvi rezultati su jasno vidljivi. Biće ih još - poručila je Dolovac ističući da mora biti kristalno jasno da "kriminal, kriminalci i kriminalne grupe nemaju mesta u našem društvu i državi".

Javno tužilaštvo će iskoristiti svako zakonsko ovlašćenje da ih spreči u njihovim kriminalnim namerama, dodala je ona.

- Svi naši kapaciteti, i ljudski i materijalni, su usmereni samo u jednom pravcu: krivičnom gonjenju kriminalaca i njihovih grupa i staranju da budu osuđeni po zakonu. Naša odlučnost je neumoljiva i jasna - navela je Dolovac.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.