UBEDLJIVO NAJSMOTANIJI LOPOVI U SRBIJI: Obili dve ribarnice, NIŠTA NISU ODNELI, ali će svakako BITI KAŽNJENI!
Obili dve ribarnice, Foto: Printscreen Youtube

AU...

UBEDLJIVO NAJSMOTANIJI LOPOVI U SRBIJI: Obili dve ribarnice, NIŠTA NISU ODNELI, ali će svakako BITI KAŽNJENI!

Krivična prijava biće podneta još protiv dvojice muškaraca, starosti 50 i 42 godine i devojke starosti 22 godine

Objavljeno:

Trojica muškaraca u dva dana obili su dve ribarnice u Aleksincu, ali iz njih nisu ništa odneli, a uz to će biti i kažnjeni zbog toga.

Naime, policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilašta protiv trojice muškarca starosti 31, 25 i 19 godina iz Кruševca biti podignuta krivična prijava zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na naročito opasan ili drzak način i dve teške krađe i pokušaju.

- Sumnja se da su oni 22. januara u Aleksincu iz džepa jakne osamdesetšestogodišnjeg muškarca, iskoristivši njegovu nepažnju, ukrali novčanik sa novcem i dokumentima. Takođe, oni se sumnjiče da su u noći između 22. i 23. januara provalili u dve ribarnice iz kojih ništa nisu ukrali, saopštila je policija.

Krivična prijava biće podneta još protiv dvojice muškaraca, starosti 50 i 42 godine i devojke starosti 22 godine iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili isto krivično delo.

- Sumnja se da su njih dvojica 23. januara na ulazu u jednu zgradu u Aleksincu iz torbe devedesetdvogodišnje žene ukrali novačnik sa novcem i dokumentima, iskoristivši njenu nepažnju, rekli su u policiji.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.