PUJA JE BIO KRALJ PODVOĐENJA, MADAM ŽELJKA DEVOJKE NUDILA POLITIČARIMA: Ovo su najjača imena elitne prostitucije
Tijana Ajfon/Mihailo Maksimović/Madam Željka, Foto: IZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/TICAMAKSIMOVIC/FACEBOOK/ZELJKA ROLOVIC/KURIR/ALEKSANDAR JOVANOVIC CILE

para vrti gde burgija neće

PUJA JE BIO KRALJ PODVOĐENJA, MADAM ŽELJKA DEVOJKE NUDILA POLITIČARIMA: Ovo su najjača imena elitne prostitucije

Izvor navodi da je ova grupa makroa devojke, osim po stanovima, podvodila i po hotelima

Objavljeno:

U Beogradu je juče uhapšena šestočlana kriminalna grupa, s braćom Mišom i Nenadom R. na čelu, zbog sumnje da je organizovala prostituciju.

Braća Miša i Nenad R. uhapšeni su zbog sumnje da su u Beogradu organizovali takozvanu agencijsku prostituciju. Osim braći, lisice su stavljene još četvorici osumnjičenih.

"Kako se sumnja, oni su u periodu od avgusta do decembra prošle godine na teritoriji Beograda zakupljivali stanove u kojima su boravile žene koje su se, kako se sumnja, bavile prostitucijom. Policija je prilikom pretresa osumnjičenih, kao i stanova koje su koristili, pronašla novac, telefone, manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je droga, laptop, koji je korišćen za evidentiranje devojaka koje pružaju seksualne usluge i klijenata", saopštio je MUP.

Izvor navodi da je ova grupa makroa devojke, osim po stanovima, podvodila i po hotelima.

"Imali su i vozače koji su devojke odvozili do klijenata i vraćali ih u stanove nakon obavljenog posla", priča izvor.

Sprovedeno istraživanje o tome ko su makroi u Srbiji i na koji način rade govori da su kod devojaka koje se bave elitnom prostitucijom makroi uglavnom obrazovani i uglađeni ljudi koji vode računa o njima.

"Kupuju im luksuzni veš i odeću, obezbeđuju im vozače, ali i lekarske preglede i treninge. Agencijska prostitucija je zauzela primat pa tako agencijski makroi pokušavaju da iskopiraju svoje skuplje kolege. Princip rada je gotovo identičan, ali su cene niže", kaže izvor.

Ko su najpoznatiji srpski podvodači?

1. Mihajlo Maksimović - poznat kao estradni makro, osuđivan je zbog posredovanja u vršenju prostitucije, a trenutno mu se pred višim sudom u Beogradu sudi zbog sumnje da je trgovao ljudima. Maksimović važi za najpoznatijeg elitnog makroa, a za njega su radile mnoge poznate starlete. Inače, on važi za makroa koji je svoj posao vodio po ugledu na firmu, a njegove devojke su redovno odlazile kod ginekologa i na treninge.

2. Tijana Ajfon - je uhvaćena u maju 2020. na tzv. kokainskoj žurci u blizini Bijeljine. Istragom je utvrđeno da je sa još dve devojke čamcem prešla Drinu, a da se na proslavu uputila kako bi sa drugaricama pružala seksualne usluge u zamenu za novac. Ona se tereti za organizovanje mešunarodne prostitucije, kao i da je vrbovala dve devojek iz Srbije, kojima je rekla da će za pružanje usluga dobiti po 500 evra.

3. Milivoje Zarubica - muž "državne starlete" Dušice Jevđenović, nekada je bio poznat kao "kralj prostitucije". Zarubica, zvani Puja, hapšen je više puta, a prilikom jednog upada policije u njegov motel u Rakovici pronađeno je čak 46 devojaka koje su se prostituisale.

4. Slobodan Dubajić Dubai - u Srbiji osuđen jer je Rođi Raičeviću 2001. godine omogućavao da u njegovom stanu konzumira narkotike pre nego što se pevač predozirao i umro. Uhapšen je 2016. u Hrvatskoj i tada je dobio titulu "najvećeg balkanskog makroa". Sudilo mu se jer je sa još dve žene i muškarcem organizovao elitnu prostituciju na jahtama.

5. Željka Rolović - državljanka Crne Gore hapšena je više puta zbog posredovanja u prostituciji, a sa tužilaštvom je pre nekoliko godina sklopila sporazum i priznala delo, zbog čega je osuđena na novčanu kaznu. rolovićeva, koju mediji zovu madam Željka, devojke je mahom iz Srbije podvodila političarima, starncima i biznismenima za 500 evra.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.